Herkules Opublikowano wczoraj o 15:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:31 Teraz, misia24 napisał(a): Chętnie poczytam Twojego bloga info Nie nie nie ja nie sprzedaje tego co robię po prostu pisz o tym co lubisz robić, prosto, od serca, po ludzku.. Masz fora tematyczne, z czasem możesz wrzucić w stopkę, masz fora kulinarne itd masz Social Media możliwości wiele 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 22 godziny temu, misia24 napisał(a): Mam pytanie, czy w obecnych czasach internetu przepełnionego treścią, filmikami itd. jest sens zakładać blog, na przykład kulinarny, albo taki łączony: kulinaria, porady domowe, ogrodnictwo itp. Blog nastawiony na dużą ilość treści, oczywiście dla zarobku (na przykład z reklam google). Dużo treści, powiedzmy 1-2 wpisy dziennie (może więcej), na podstawie gazet sprzed 10 lat i fotografii ze stock albo generowanych przez AI. Jestem copywriterką, mój zawód, a przynajmniej to co ja robiłam umarło Nie znam się na tych wszystkich rolkach, tik-tokach i innych nowościach, dlatego pewnie poszłabym tylko w treść. Ile czasu potrzebuję i jakie zyski może wygenerować taki blog, bez profesjonalnego pozycjonowania? Proszę o porady To zalezy. Jeśli chcesz stworzyć bloga tematycznego np. kulinarnego ponieważ gotowanie i to co się z tym wiąże jest twoją pasją, chcesz sie dzielić z innymi swoimi pracami to jest sens. W przyszłości możesz bloga zmonetyzować ale rozsądnie. Jeśli chcesz stworzyć bloga aby pisać o wszystkim ale za bardzo na tym się nie znasz i będziesz głównie posługiwała się AI to nie wróżę powodzenia. Ludzie nie będą linkować i podawać sobie treści dalej z twojego bloga jeśli wykryją, że treści są z AI. Oczywiście można to wypozycjonować aby był wysoko i miał ruch tylko jakim kosztem. Głównie chodzi o to aby jak najmniejszym nakładem finansowym osiągną jak największy zysk. Dlatego najlepiej jest pisać o tym co cię interesuje o swoim hobby bo to jest najłatwiejsze i najtańsze. Musisz zadać sobie pytanie w jakim celu chcesz zbudować bloga 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W dniu 21.11.2025 o 12:31, misia24 napisał(a): Jestem copywriterką, mój zawód, a przynajmniej to co ja robiłam umarło Nie bardzo "umarło" po prostu ewoluowało https://www.linkedin.com/jobs/view/4336948916/ Wszystko się zmienia. Kiedyś byłeś tylko kowalem we własnej kuźni. Teraz musisz znać więcej narzędzi niż tylko młot i kowadło. Edytowane 1 godzinę temu przez Grey Ronin 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi