Skocz do zawartości

Zaszczepiony

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś po szczepieniu. Zmienili mi Asrte na Pfizera - trudno. Grunt, ze już po pierwszej dawce. Następna 2 czerwca.

Abyśmy zdrowi byli i do przodu!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent

NO termin miałem pierwotnie na 13.05 ale zadzwoniłem i dostałem dzisiaj. Generalnie na Narodowym pełne spektrum wiekowe ludzi - więc wreszcie ida po całości.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent

Drugą dawkę mam 21 maja tez Pfizer.

Jeden znajomy (antyszczepionkowiec) powiedział mi, że szczepionka Astry jest zrobiona z zawartością genów małpy a Pfizer domieszką viagry. Niby nic ale wolę viagrę. Na starość nie trzeba będzie kupować w aptece. :) 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Najszybciej zadzwonic na 989 :) umawiają od ręki :)

Ja za to dzisiaj idę na test, bo od wczoraj nie mam smaku ani węchu ?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

5 godzin temu, StefanoMirenzo napisał:

widocznie Bóg tak chciał :)

O ile jest, ma pewnie lepsze rzeczy do roboty ;)

Ja mam na 17 maja pierwszy strzał. Z przychodni dzwonili już kilka razy czy nie chcę wcześniej, ale na zasadzie Przyjdź Pan Jutro, bo się ktoś wykruszył.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja mam 12 maja.I najciekawsze jest że dzwonili kilka razy z przesunięciem terminu na wcześniej, a po godzinie-dwóch telefon że jednak nie.Podejrzewam że ktoś odwoływał, a później jednak potwierdzał, ale to tylko moje domysły.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ja już po wynikach testu, niestety pozytywny. Trochę czasu będę w domu teraz zamknięty..

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

@Carnagge no niestety test pozytywny, więc trochę posiedzimy w domu wszyscy. Pewnie, któryś z Was mi to sprzedał :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności