zgred Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dziś po szczepieniu. Zmienili mi Asrte na Pfizera - trudno. Grunt, ze już po pierwszej dawce. Następna 2 czerwca. Abyśmy zdrowi byli i do przodu! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dopiero teraz? Twój rocznik to chyba dawno mógł się szczepić MÓJ EBOOK O SEO - 19 LAT doświadczenia, NOWE spojrzenie na SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 NO termin miałem pierwotnie na 13.05 ale zadzwoniłem i dostałem dzisiaj. Generalnie na Narodowym pełne spektrum wiekowe ludzi - więc wreszcie ida po całości. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Drugą dawkę mam 21 maja tez Pfizer. Jeden znajomy (antyszczepionkowiec) powiedział mi, że szczepionka Astry jest zrobiona z zawartością genów małpy a Pfizer domieszką viagry. Niby nic ale wolę viagrę. Na starość nie trzeba będzie kupować w aptece. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 43 minuty temu, SzlafRock napisał: Pfizer domieszką viagry Biorę dwie, gdzie się zapisać? Pozdrawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Najszybciej zadzwonic na 989 umawiają od ręki Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja za to dzisiaj idę na test, bo od wczoraj nie mam smaku ani węchu Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanoMirenzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 28 minut temu, Aleksiejs napisał: Ja za to dzisiaj idę na test, bo od wczoraj nie mam smaku ani węchu widocznie Bóg tak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 5 godzin temu, StefanoMirenzo napisał: widocznie Bóg tak chciał O ile jest, ma pewnie lepsze rzeczy do roboty Ja mam na 17 maja pierwszy strzał. Z przychodni dzwonili już kilka razy czy nie chcę wcześniej, ale na zasadzie Przyjdź Pan Jutro, bo się ktoś wykruszył. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja mam 12 maja.I najciekawsze jest że dzwonili kilka razy z przesunięciem terminu na wcześniej, a po godzinie-dwóch telefon że jednak nie.Podejrzewam że ktoś odwoływał, a później jednak potwierdzał, ale to tylko moje domysły. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja już po wynikach testu, niestety pozytywny. Trochę czasu będę w domu teraz zamknięty.. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Aleksiejs - dobrze, że seo łycha była tydzień temu, bo już byś nie poszedł Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Carnagge no niestety test pozytywny, więc trochę posiedzimy w domu wszyscy. Pewnie, któryś z Was mi to sprzedał Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jutro na pasku "Na nielegalnym spotkaniu branży SEO w Łodzi doszło do masowego zakażenia covid19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Rząd nawołuje do izolacji, a Ci się za zbiorową Łychę wzięli. No i teraz mają. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.