Mion Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 4 minuty temu, rufus1982 napisał: A co polecasz dla początkującego? Poleca respektowanie regulaminu forum ! Jak mawia @s_matysik testuj i jeszcze raz testuj. 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dkseo Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na początek ruch najlepiej pozyskiwać z social mediów. Pisanie wartościowych treści zoptymalizowanych pod wyszukiwarki google i AI oraz artykuły sponsorowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 4 godziny temu, Dkseo napisał(a): Pisanie wartościowych treści zoptymalizowanych pod wyszukiwarki google i AI oraz artykuły sponsorowane. za odkopywanie wątków można szybko stąd wylecieć ... zapoznałeś się chociaż z całym wątkiem? 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 6 godzin temu, zgred napisał(a): za odkopywanie wątków można szybko stąd wylecieć ... zapoznałeś się chociaż z całym wątkiem? nie bądź Zgred ale tak faktycznie, szkoda, że nowi użytkownicy pojawiają się tylko pod linki Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keNzi Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Godzinę temu, Aleksiejs napisał(a): ale tak faktycznie, szkoda, że nowi użytkownicy pojawiają się tylko pod linki starzy jak widać też 1 Digi2 Webflow Agency Founder & CEO - Najlepsza agencja od Webflow, z którą kiedykolwiek współpracowałeś. Skontaktuj się aby się przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciokot Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia W dniu 7.12.2024 o 21:15, Aleksiejs napisał(a): nie bądź Zgred ale tak faktycznie, szkoda, że nowi użytkownicy pojawiają się tylko pod linki Nie wszyscy nowi są tacy Adwokat tarnowskie góry prawnik tarnowskie góry adwokat prawo transportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostik Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Hi społeczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TechWorld Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia W dniu 21.01.2025 o 09:16, Pawciokot napisał(a): Nie wszyscy nowi są tacy Fora zawsze były kopalnią linków. Już w 2015 roku widziałem, że się wszyscy na grupy na Facebooku przenoszą, a fora zostały już tylko miejscem dla SEOwców, którzy przyszli zdobyć linki. Techvori | Capitralis | Tech for nomads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia W dniu 12.08.2025 o 19:29, TechWorld napisał(a): Fora zawsze były kopalnią linków. Już w 2015 roku widziałem, że się wszyscy na grupy na Facebooku przenoszą, a fora zostały już tylko miejscem dla SEOwców, którzy przyszli zdobyć linki. W pewnym sensie tak, choć to nie jedyna opcja... Np za granicą aby fajny link na wartościowych forach powiedzmy motoryzacyjnych musisz klepnąć rzetelnych 10-20 postów, by wcisnąć stopkę (owszem można po 3-5 ale często banują) Co do zaplecza, "łyse" domeny dla własnego zaplecza rozwijam 3 rok..w sumie jestem na lekkim plusie bo reklamy itd, i są one wyłącznie dla mnie (linkuje z profili, for, z blogów, portali gdzie w komentarz można lika wrzucić..opcji jest wiele, ale będę "żydem" i własnych sposobów nie podam, choć może się skuszę (niezłe już TF, CF itd PS jestem amatorem, który uczy się na błędach i sam wyciąga wnioski ale też korzystam z wiedzy tego miejsca, for zagranicznych itd.. Aktualnie jestem na etapie budowania zaplecza pod zaplecze a @zgred znowu na wakacje zniknął na Jamajkę i nic na te "jołtuby" nie wrzuca Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misia24 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Nie mam pojęcia w jakim wątku napisać, dlatego napiszę tutaj, najwyżej ktoś usunie Mam pytanie, czy w obecnych czasach internetu przepełnionego treścią, filmikami itd. jest sens zakładać blog, na przykład kulinarny, albo taki łączony: kulinaria, porady domowe, ogrodnictwo itp. Blog nastawiony na dużą ilość treści, oczywiście dla zarobku (na przykład z reklam google). Dużo treści, powiedzmy 1-2 wpisy dziennie (może więcej), na podstawie gazet sprzed 10 lat i fotografii ze stock albo generowanych przez AI. Jestem copywriterką, mój zawód, a przynajmniej to co ja robiłam umarło Nie znam się na tych wszystkich rolkach, tik-tokach i innych nowościach, dlatego pewnie poszłabym tylko w treść. Ile czasu potrzebuję i jakie zyski może wygenerować taki blog, bez profesjonalnego pozycjonowania? Proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Założyłem ponad rok temu, jednak piszę tam sam ot kulinarny z pomieszaniem życia linkuje, rozwijam (sam ogarnąłem na własnych błędach konfigurację, motywy itd po roku wychodzę na czysto (kilkadziesiąt zł już się zwróciło a teraz już wychodzi dwa-trzy razy do przodu (oczywiście hajsu z tego dużo nie ma :). Jak zadbasz o swoją stronę to możesz sprzedawć artykuły sponsorowane, ale to też wymaga budowania zaplecza. Musisz znaleźć najlepiej ciekawą niszę np o tym co można zrobić z mielonego itd Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz. Widełki są bardzo duże. Powiedzmy, że po kilku latach na hobbystycznej stronie można wyciągnąć 10-15k rocznie bez specjalnego pozycjonowania, ale z systematycznymi treściami. Może warto na początek wydać 1-2k i już gotową stronę ze stażem kupić jeśli nadarzy się okazja. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, misia24 napisał(a): co ja robiłam umarło Niestety blogi nie mają się specjalnie lepie. AI przejęło znaczną cześć ruchu, który wcześniej trafiał na takie blogi. Więc to tak jakby zastawiać się czy otwierać nowe kino kiedy właśnie upowszechnia się telewizja. Dzisiaj kina nadal istnieją, ale w momencie wchodzenia telewizji walczyły o życie i znaczna część musiała się zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 35 minut temu Udostępnij Opublikowano 35 minut temu Autentyczność treści na blogach to klucz - moim zdaniem. Osobiście rzygam jak widzę strony AI udające normalne. Nie żebym nie stawiał stron na AI, ale to raczej te niższej jakości. Jak widzę strony firmowe pisane przez chata GPT, to kurde... Albo jak piszę z kimś i dostaję treść od AI... kurde... Autentyczne treści są w cenie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi