wedrowiec Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 OK, dzięki, trochę bieda będę rozszerzał kategorie w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Chyba najbardziej optymalny (nie dla bazy danych ) sposób na przypisanie linków to wyszukiwanie po treści. Czyli wybierasz wszystkie kategorie i tak: MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Tak zawsze robiłem i tak mam większość projektów, teraz testowałem kategorie (szybciej, lenistwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Hey, trochę mnie nie było na linktaku i widzę dużo zmian jednak jest niepokojąca rzecz: 1. link np. 1130975 " W kolejce do opublikowania... " 17-10-2019 21:52:03 - mamy 02.11 a przydzielało linki 18stego, 19stego czy 31.10 2. dużo linków ma hasło " problem z komunikacją linktak i strony " (strony działają linki są...) 3. pojawiają się wpisy typu " strona zwraca kod http inny niż 200 " np. # 720162 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolex Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W exporcie linków powinny być zawarte tylko te linki które są już faktycznie opublikowane i widnieją na stronie, tymczasem raport zawiera również te linki oznaczone " W kolejce do opublikowania.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Poprawione. @M0drzew - punkty 2 i 3 są normalne, bo to zależy od stron głównie. Ale punktu 1 nie zdążyłem wyłapać i ten id jest usunięty. Będę monitorował sytuację. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Za przeproszeniem się strona systemu wy...łożyła? Linki - brak listy grup, tylko wykresy przydzieleń i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Błąd poprawiony (dodana paginacja do grup). Jest tam jeszcze problem przy pustych grupach i paginacja może dziwnie wyglądać, dzisiaj poprawię. @M0drzew - faktycznie znalazłem błąd, po wywaleniu strony z jakiegoś powodu była bieda z przywróceniem i sporo czynnych stron system nie potrafił przywrócić do obiegu. Wygląda na to, że problem rozwiązany i też z miejscówkami nie powinno być już takiej biedy. PS. Za niedługo wejdzie opcja zgłaszania stron takich jak kategorie, tagi. Żeby skorzystać będzie trzeba mieć minimum 20 aktywnych normalnych podstron. Ilość też będzie ograniczona dla każdej strony. Linkowanie z takich podstron będzie tylko w przypadku zaznaczenia opcji w projekcie. Punkty/Koszty będą wyliczane jak dla najniższego współczynnika treści, czyli będą dość niskie. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magikszn Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Wykryte zostały następujące błędy:Błąd połączenia ze skryptem linktak ---------------------------------4b984.php) - http_code: 301 Problemy z połączeniem mogą powodować na przykład mod_security (należy wyłączyć na serwerze) lub cloudflare (należy wyłączyć cloudflare z domeny lub w skrypcie linktak usunąć warunek sprawdzający IP). Błędy może powodować także skrypt zabezpieczający stronę (na przykład Hide My WP) Moja strona używa cloudflare i chciałbym aby tak pozostało. Jak rozwiązać ten problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Podaj właściwy adres z przeglądarki tzn odpowiednio z www/bez www i to samo http/https MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magikszn Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 W jakim sensie ? Potrzebujesz adres strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Do formularza, bo wygląda na to, że podajesz niewłaściwy adres (nie ten, do którego jest wymuszone przekierowanie). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zaktualizowałem przed momentem programik i skrypt do tworzenia plików importu, dostosowane są do dzisiejszej zmiany związanej z przyjmowaniem stron tagów, kategorii. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @okazwłoka, zerknij proszę na pw. Nie wiem czy coś się na forum nie wysypało z wiadomościami prywatnymi Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nie mam nic od Ciebie. Pisz na mail seosolutions "małupa" i4a.pl MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi