www.skrypty.pro Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Google na szczescie jeszcze nie zna z jakiego IP logujesz sie na inne strony. Zaplecza spokojnie linkuj w tekstach miedzy soba od czasu do czasu, jak rozlozysz to w czasie (dlugim!) to nie bedzie problemu. Do zaplecza polecam też swój program Microsite Manager, trochę szybciej z nim stworzysz to zaplecze. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barmic Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ok, wielkie dzięki za odpowiedzi jeszcze jedno pytanie - czy zaplecza na darmowych platformach warto blastować np. scrapeboxem, czy nie ? Blog finansowywww.kiedy-kasa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 lekko można Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @MaxPan Jak dostaniesz SP to leci dla całego konta. @Ktoś tam wyżej Bo teraz trzeba się postarać żeby zaplecze na siebie zarabiało, to już nie te czasy. Więcej z tym zachodu niż rezultatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Google na szczescie jeszcze nie zna z jakiego IP logujesz sie na inne strony. Nie zna ? Nie jestem paranoikiem ale raczej zna .Jesli wordfence do Wp i mnóstwo innych dodatków i wtyczek itp mają te dane to czemu sądzisz że google nie ma ? Dostali bana ? Edytowane 22 Stycznia 2014 przez unnamed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hermit90 Co dostaniesz i co leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Hermit teraz ogólnie trudno w każdej branży o zarobki, niby przecież mamy kryzysa a konkurencja coraz większa i bardziej bezwzględna. Zaplecze to inwestycja, czasem przynosi zyski w postaci mocy linków a czasem nawet i zyski pieniężne. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamcito Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli dobrze rozumiem to zapleczem mogą być również strony z jakimiś usługami (odpada konieczność tworzenia/kupowania contentu). Najpopularniejsze z nich to forum i katalog stron. Poszperałem w sieci i wyszło mi na to, że w dzisiejszych czasach za wszystko co dobre trzeba płacić. Kiedyś katalog stawiano na CNcat czy qlweb, ale dziś chyba już nie wypada? Możecie poradzić jakiś dobry skrypt do katalogu i forum, żeby sprostały swoim zadaniom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 katalog to w twoim wykonaniu kanał, zaspamuja ci, albo stracisz czas na moderację. Jeśli myślisz że stworzenie żywego forum jest prostsze niż napisanie/kupienie kilku tekstów to się mylisz wrzuć w G hasło darmowe forum, zobaczysz co ci pasuje. udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamcito Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No właśnie chodzi o to żeby nie zaspamowali. Jest do tego jakiś dobry skrypt pozwalający na łatwą moderację? Bo tak jak napisałem CNcat i qlweb raczej odpadają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 na Forum masz darmowe SMF i MyBB które są cały czas rozwijane-aktualizowane. a jeżeli chodzi o katalogi to nie wiem czy opłaca się stawiać nowy Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Skrypt nie zapewni ci że pozycjonerzy nie będą spamowali, katalog trzeba często moderować aby nie stał się śmietnikiem. Aby był ruch musisz być wypromowany (katalogów w sieci są dziesiątki tys), ludzie poświęcają choć minimum wysiłku tylko dla najlepszych, najbardziej znanych katalogów. Reszta to automaty, albo tysięczna kopia jakiegoś wpisu z mieszarki. NIE ZAWRACAJ SOBIE D..PY KATALOGIEM CNcat i qlweb były dobre bo ktoś je stawiał i zapominał, a pracę robili internauci a głównie ich automaty i służyły głównie do SWL. Jak chcesz mieć spamerskie zaplecze, to załóż jakiegoś WP AA udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamcito Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Chciałem katalog tematyczny jako dodatek na subdomenie do bloga. Wiem, że pozycjonerzy będą spamowali szukałem właśnie takiego, o który łatwo zadbać i moderować. OK to może z innej beczki. Co sądzicie o innych narzędziach. Pewnie skrypty z hotscripts.com dotyczące SEO to nie najlepszy pomysł, bo pozycjonerzy korzystają ze sprawdzonych, porządnych narzędzi, a niepozycjonerów to nie interesuje, ale są tysiące innych skryptów. Np. bramki nntp - www (to chyba ciekawa opcja), narzędzia do obróbki grafiki, miniblogi i tysiące innych. Mam trochę wolnych domen, serwer obsługuje tylko jedna domenę więc chyba warto jakieś dodatkowe moce przerobowe mu zaserwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jamcito moja skromna osoba z kolei by Ci podpowiedziała, że może warto zrobić kilka tematycznych serwisów, w miarę możliwości jak najlepiej podchodzących do zagadnień powiązanych z daną tematyką. Jak dobrze to poprowadzisz to i zaplecze samo będzie na siebie zarabiało a i mocy trochę w rezerwie będziesz mieć. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamcito Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czyli katalog, forum dyskusyjne, czytnik online grup news i programy narzędziowe sobie lepiej odpuścić? Szkoda, wydawało mi się to dobrym pomysłem Jamcito moja skromna osoba z kolei by Ci podpowiedziała, że może warto zrobić kilka tematycznych serwisów, w miarę możliwości jak najlepiej podchodzących do zagadnień powiązanych z daną tematyką. Jak dobrze to poprowadzisz to i zaplecze samo będzie na siebie zarabiało a i mocy trochę w rezerwie będziesz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi