stania.info Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 1 hour ago, googlemon said: Tak dużo postów, a tak mało informacji Przy rejestracji powinno się dać test na IQ do rozwiązania if (IQ <= 100) register death 1 Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekn Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 On 5/5/2017 at 10:18 PM, googlemon said: Tak dużo postów, a tak mało informacji Nie oczekuj gotowych wzorców - co najwyżej znajdziesz jakieś ogólne informacje i adresy z których już nie warto korzystać lub korzysta każdy. Niestety ale testy testy testy i "morda na kłódkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slss Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Czy właściwym działaniem wspomagającym SEO jest takie, że: mam stronę pożyczkową i założyłem 3 darmowe blogi (blogger.com, blog.pl oraz wordpress.com). I teraz każdy artykuł jak opublikuję na głównej stronie będzie linkowany z każdego z tych 3 darmowych blogów. Opis ~100 znaków ze spacją i link z anchorem do strony pozycjonowanej. Czy to ma sens? Jeszcze drugie pytanie. Otóż chcę pozyskać większy ruch na stronę. Czy mogą w komentarzach dużych portali pisać krótkie komenty z linkiem do strony głównej? Czy jednak Google może to uznać jako spam i ukarać moją stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 35 minut temu, slss napisał: założyłem 3 darmowe blogi 36 minut temu, slss napisał: Czy to ma sens? No nie specjalnie 36 minut temu, slss napisał: pisać krótkie komenty z linkiem do strony główne 36 minut temu, slss napisał: Czy jednak Google może to uznać jako spam i ukarać moją stronę? Myślę że takich "hurtowych" ilości to Google nawet nie zauważy Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 W tej branży wykorzystuje się wszystkie możliwe sposoby na pozyskanie linków. Tych ilość to Google nawet nie zauważy Wysłane z telefonu 1 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejus Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam, jestem początkujący, czy poda ktoś listę chociaż 10 blogów na których można dodawać linki czy to w stopce czy w samej treści.... Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Wpisujesz w Google -> Twoja_Branza Blog lub różnego podobne zapytania i wyskoczy Ci mnóstwo blogów, gdzie można dodać komentarz. Spróbuj, to nie boli Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Damnati Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Dnia 22.10.2017 o 21:21, Maciejus napisał: Witam, jestem początkujący, czy poda ktoś listę chociaż 10 blogów na których można dodawać linki czy to w stopce czy w samej treści.... whitepress.pl - wybierasz i płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 1 godzinę temu, Matt Damnati napisał: whitepress.pl - wybierasz i płacisz WhitePress jako średniej mechaniki SWL jest za drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejus Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 2 godziny temu, Matt Damnati napisał: whitepress.pl - wybierasz i płacisz Sorki za pomyłkę . chodziło mi o 10 forów a nie 10 blogów... 1 Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Spokojnie możesz to zlecić, co prawda nie wiem kto zrobi tylko 10 profiliWysłane z telefonu Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 9 godzin temu, Maciejus napisał: Sorki za pomyłkę . chodziło mi o 10 forów a nie 10 blogów... Mozesz uzyc chocby darmowego seokicks.de (darmowy nie pokazuje wszystkich linkow) i poprzeswietlac konkurencje. Zdziwisz sie ile tego znajdziesz... Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Komu to piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerbees1982 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o podnoszeniu SEO wyszukiwarki. I tak w ogóle to w ramach świąt taki prezent: 1 https://dolp.pl | https://geodeta.olsztyn.pl | https://soulindexer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk55 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Czy może ktoś miał wątpliwą przyjemność wysłać formularz do EU BUSINESS SERVICES LTD , firmy która rzekomo proponuje wprowadzenie firmy do internetowej bazy UE Jeżeli tak, to jak się od tego wykręcić? Link do strony: https://www.eubusinessregister.org/contact.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi