blake Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jest jakiś problem, u mnie tak samo zera. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tez mam zera ... ale zdązyłem juz opierdolić dostawce Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_goldweb Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 U mnie też 0 Strony Internetowe Stargard | Tworzenie stron internetowych Stargard | Strony internetowe Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Aktualizacja jest już na forum stat4seo 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Brawa dla autora za szybką reakcję Przy okazji taka luźna propozycja. Wiem że to nie takie "polskie" ale chyba większość czułaby się pewniej jakby jednak był ten abonament, może w postaci co rocznej opłaty w której mieściłyby się te roczne poprawki, aktualizacje etc., nawet w momencie gdyby nic nie trzeba by było robić to i tak świadomość że support czuwa nad systemem jest kojąca:) Przynajmniej Łukasz miałby dodatkową motywację do działań, bo czasami może lekko zmrozić pojawiająca się świadomość, że kiedyś mu się zwyczajnie nie będzie chciało czegoś poprawić... Edytowane 14 Lutego 2020 przez kamilp7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_goldweb Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 47 minut temu, kamilp7 napisał: Brawa dla autora za szybką reakcję Przy okazji taka luźna propozycja. Wiem że to nie takie "polskie" ale chyba większość czułaby się pewniej jakby jednak był ten abonament, może w postaci co rocznej opłaty w której mieściłyby się te roczne poprawki, aktualizacje etc., nawet w momencie gdyby nic nie trzeba by było robić to i tak świadomość że support czuwa nad systemem jest kojąca:) Przynajmniej Łukasz miałby dodatkową motywację do działań, bo czasami może lekko zmrozić pojawiająca się świadomość, że kiedyś mu się zwyczajnie nie będzie chciało czegoś poprawić... na tej stronie mozna wesprzeć wpłatą - https://www.stat4seo.pl/faq.htm Strony Internetowe Stargard | Tworzenie stron internetowych Stargard | Strony internetowe Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dzień dobry, jak u Was sprawdzanie pozycji? Czy macie problem z proxy? Po wymianie proxy na nowe, również błędy - proxy z buyproxies . org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Dzięki @AdamBoganD Dziwna sprawa z tymi proxy - robi sprawdzanie dla 300 fraz i później łapie Bany. Sprawdzanie po 1 na wywołanie. Zmiana na proxy od @DanielBurchardt pomogła - wszystko działa dobrze. Edytowane 26 Lutego 2020 przez mefi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomeo Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Stanął dziś Stat4seo - 0% sprawdzonych, po odświeżeniu nadal nic nie sprawdza. To tylko u mnie czy u Was też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomeo Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 proxy mam serwerowe - na hostingach stron, wygląda jakby coś blokowało sprawdzanie stron, może coś z licencją lub serwerem na którym stoi stat4seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam Mam lic na ten program, od bardzo dawna nie uzywalem czy to jeszcze w ogóle działa ?? domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 16 godzin temu, Motaba napisał: Witam Mam lic na ten program, od bardzo dawna nie uzywalem czy to jeszcze w ogóle działa ?? Pewnie, to najlepszy niededykowany, hostowany software do monitoringu pozycji i obsługi klienta w Polsce i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Działa. Używam jako jedeen z kilku monitoringów ponieewaz ma rzeczy, których inne nie maja Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Działa, działa i to bardzo dobrze. Wielu klientów (zdecydowana większość korzystająca z monitoringów) ProxyMarket korzysta ze Stat4Seo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-kreacja Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 W Stat4seo przestały działać wykresy wyświetlane w Adobe Flash Player. Na stronie Adobe jest napisane, że nie obsługuje już Flash Playera i blokuje uruchamianie Flash Playera od 12 stycznia 2021 r. Trzeba pogodzić się z brakiem wykresów, czy da się coś zrobić? Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi