Finan Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 13 godzin temu, Pomyslowy napisał: Google chce ich usunąć z mapek jeśli nie zapłacą 350zł To aż tak słoneczko działa? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Nie wiem czy to konkretnie oni, ale znajomi prowadzący swoje firmy mieli w ostatnich dniach takie telefony, a tutaj czytam że jesteś jakaś akcja telemarketingowa może kilka firm postanowiło zacząć ten Nowy Rok od "agresywnej promocji" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 32 minuty temu, Pomyslowy napisał: zacząć ten Nowy Rok od "agresywnej promocji" Ja bym to nazwał agresywnym wyłudzaniem kasy.Tak w sumie to chyba podlega to pod wyłudzenie bo KK mówi jasno: Oszustwo, wyłudzenie – przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Godzinę temu, Finan napisał: 1 godzinę temu, Pomyslowy napisał: zacząć ten Nowy Rok od "agresywnej promocji" Ja bym to nazwał agresywnym wyłudzaniem kasy. To po prostu "wyższy standard skuteczności" ściągania kasy od frajera wg. SS P.S. Jak można czymś takim zapaskudzić piękny bydgoski Rynek... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Hehe jestem ciekaw czy słoneczko wypowie się tu. Jak nie to ma bardzo dobrą reklamę, negatywną. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Może to w ogóle nie oni, tylko zbieg okoliczności, bo w sumie dość tanio Moja teściowa kiedyś dostała telefon z innej dużej firmy - mają bazę firm którą zaciągają z CEIDG i dodają automatycznie do dużego katalogu. Akurat byłem u teściów i miałem okazję się przysłuchać jak Pani z call center straszyła nie tylko usunięciem z mapek, ale z Google w ogóle. Wziąłem słuchawkę, próbowałem merytorycznie porozmawiać, ale Pani się rozłączyła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Do mnie też dzwonili w sprawie mapek ale nie była to firma SS. Dzwoniący typ twierdził, że współpracują z google. Na tym forum to chyba wszyscy współpracują z google. Po kilku moich pytaniach typ się rozłączył. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Też to lubię, dzwoni typ i pyta się o pozycjonowaniu w google, ja zawsze odpowiadam: A czego chciałby się dowiedzieć . Z tymi mapkami to dzwoniło kilka firm nie tylko SS udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 6 godzin temu, Arkaszka napisał: dzwoni typ i pyta się o pozycjonowaniu w google, ja zawsze odpowiadam: A czego chciałby się dowiedzieć . Dobre, a nawet bardzo dobre Dla mnie upierdliwiec numer 1 jeśli chodzi o namolny "markieting" to Pikseo. Możesz prosić, by wypisali Cię z listy to i tak zadzwoni kolejny typ i będzie męczył. Wypracowaliśmy więc kompromis: oni i tak dzwonią, a ja jak słyszę Pikseo wciskam czerwoną słuchawkę i dorzucam numer do Spam. Niestety dużo mają tych numerów Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 3 godziny temu, Arkaszka napisał: Też to lubię, dzwoni typ i pyta A ja spokojnie czekam aż się wygadają .... i powiedzą co maja do powiedzenia..... po czym pada fundamentalne pytanie "Czy jest Pan zainteresowany ?" Na co ja jednym słowem odpowiadam: NIE i czekam dalej na reakcję zdezorientowanego dzwonnika ... hehe... Widać poskutkowało, bo przestali dzwonić HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Fajnie by było, gdyby znali słowo nie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 W dniu 8.01.2021 o 13:40, Nikonem napisał: To po prostu "wyższy standard skuteczności" ściągania kasy od frajera wg. SS P.S. Jak można czymś takim zapaskudzić piękny bydgoski Rynek... Stare foto bo już Spinx nie działa Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 20 minut temu, Herkules napisał: Stare foto W Bydzi byłem 16-18 września 2020. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 36 minut temu, Nikonem napisał: W Bydzi byłem 16-18 września 2020. Już nie ma lokale Spinxa w całej Polsce (niby ktoś tam jeszcze przejmował i próbuje to kręcić) na wynajem ale nieźle tak piwko pić pod Sunsrise sajstem brakuje tam chłopaków z golonką od nas bo akurat dobrą dopóty mogłem robiłem popijąć tą herbatką ze słomki i w słoiku ale to było 2 lata temu..w ZG Restauracje należące do spółki Sfinks Polska przeżyły ostatnie lata tylko dzięki kredytowi pozyskanemu pięć lat temu od kontrolowanego przez państwowe instytucje Banku Ochrony Środowiska. Ale po serii strat pieniądze właśnie się kończą. Kredyt jest zabezpieczony na całym majątku. https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/wyniki-sfinks-polska-w-3-kw-2020-restauracje-moga-byc-przejete-przez-panstwowy-bank/6tlf3e9 Kiedyś mi tam robotę proponowali przez ten portal ale śmiechu na wartę najniższa i teksty specjalistyczne Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Pamiętam czasy jak kupili (Sfinks) moje ulubione Chłopskie Jadło, do tego czasu ulubione. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.