frajer Opublikowano wczoraj o 09:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:40 Chodzi mi w szczególności o wyświetlenia wynikające z przejścia użytkownika do kolejnych podstron (np. poprzez sekcję "Powiązane wpisy"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano wczoraj o 12:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:32 Nie. 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Google nie używa liczby wyświetleń jako sygnału rankingowego. To, że strona ma dużo odsłon, nie poprawi automatycznie pozycji. 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu @frajer Jeśli user znajdzie twoją stronę w google.com i kliknie, to Google wie o tym ale co user robi dalej na twojej stronie nie wie, bo nie ma jak tego realnie śledzić 1 Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Wie jeśli korzystasz z Google Analytics lub masz Adsy z Googla. 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @okazwłoka ale wiesz, czy się domyślasz bo to są dwie różne kwestie Mnie interesują tylko twarde dane i dowody, a nie domysły dlatego ten wątek całkowicie pominąłem Tak samo jak pominąłem, że być może jakieś tam informacje ma z Chrome ale też nie ma jak sprawdzić Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Pytanie moje wzięło się stąd, że wczoraj na anglojęzycznym forum przeczytałem, że wyświetlenia wpływają pozytywnie na pozycję w wynikach. Rozróżniono wizyty od wyświetleń, tak że mowa była akurat o wyświetleniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Harry To domysły, bo Google nie zna wartości danych i ich nie zbiera i nie wykorzystuje nigdy szczególnie, w swoich usługach. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi