Skocz do zawartości

Sposoby na kopiowane artykuły

Stranek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak sobie radzicie z kopiowaniem artykulow ?
Pociagnalem z RSS artykuly z pewenj strony i wlasiciel napisal do hostingodawcy i byl problem.

Nie zalezy mi na jakosci tekstu macie moze jakies sposoby aby teks nie byl oznaczony jako kopiowany nie liczac tego ze mozna go samemu przepisac od nowa ?

Teraz, Paq napisał:

Chcesz łamać prawa autorskie i pytasz, jak to ograć, żeby Cię nikt nie złapał za rękę. Tak powinniśmy rozumieć Twoje pytanie?

Nie bardzo źle mnie zrozumiales.

Mam kilkadziesiąt zaplecz i chciałbym tam ciagnac skads artykuły.

Moze jakies bazy artykulow moze inne sposoby pytam sie jak sobie z tym radzicie bo uzupelnianie codziennie 50 artyykulow to troche sporo roboty 

Nie pytam o lamanie praw pytam co zrobic zeby ich nie lamac jakies ciekawe sposoby 

Edytowane przez Stranek

53 minuty temu, kwk9k napisał:

Za darmo raczej nie znajdziesz artykułów, które będziesz mógł wykorzystać do zaplecz.

Nie do końca. Jeszcze są artykuły do przedruku i kombinacja z nimi.

29 minut temu, Stranek napisał:

Mam tekst na stronie jak sprawdzić czy ktoś go ma

Szukaj ich w google, bingu czy gdzie tam celujesz. Można uściślać wyszukiwanie używając np. cytatów.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku ! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Możesz także poświęcić chwilę i napisać dobry tekst synonimizowany. Jeżeli go dobrze wykonasz to masz kilka arykułów na ten sam temat ale z inną treścią. Zajmie to chwilę czasu, ale mniej więcej pół godziny możesz mieć ponad 5 tekstów o długości 1500-2000zzs

18 godzin temu, Stranek napisał:

jak sobie z tym radzicie

Nie żerujemy już na cudzej pracy.

• Like 3

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zamiast "ciągnąć skądś artykuły" żerując na cudzej pracy - rzeczywiście lepiej byłoby wykorzystać darmowe artykuły do przedruku (do znalezienia w sieci). Fakt, ze wtedy nie są unikalne, ale jakby nie patrzeć, nie okradasz nikogo z pracy tak samo, jak sam nie chciałbyś być pewnie okradany. Coś za coś.

Strategie automatyczne FX. https://www.prop-trading.pl/

6 godzin temu, Beerbant napisał:

Nie żerujemy już na cudzej pracy.

6 godzin temu, SzlafRock napisał:

Lepiej późno niż wcale.

Ahh te wasze złote rady :D

Przetlumaczylem sobie z angielskiego na polski artykuly i je poprawilem zeby to brzmialo jakos stylistyznie wiec chyba to jest ok ?

Żerowanie to zamawianie tekstów za marną stawkę :) A tłumaczenie tekstów i publikowanie ich bez zgody autora/serwisu to łamanie praw autorskich.

• Confused 2

BLACK FRIDAY 2023 NA LINKI - 80% TANIEJ? DA SIĘ!

Informacje o BlackFriday 2023 w tym temacie i jeszcze tu: https://www.i4a.pl/blackfriday

22 godziny temu, okazwłoka napisał:

Żerowanie to zamawianie tekstów za marną stawkę

Za marną stawkę masz marne treści, także ciężko rozkminić kto na kim żeruje :D

• Like 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....