hyhy Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mocny w gębie ? Super, dzięki za komplement. Top10 mam z nową domeną w 2 tygodnie - coś co tobie na te frazę nigdy by się nie udało. I chyba naprawdę na tym skończę ten temat, bo tu NIE MA KOMU co udowadniać. Jak jest, wszyscy widzą. I jeszcze dodam w twoim stylu: Nie ogarniasz, nie wiesz o co chodzi, nic nie rozumiesz ale nie wytłumaczę ci, patrz na pierwszy post. Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ten temat nadaje się do kosza. https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie, on się nadaje do przypięcia. W razie czego jak by ktoś szukał frazy "Xann opinie", do kompletu z opinią pracownika https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,993685będzie naświetlenie fachowości właściciela, który działalność prowadzi od roku (może wcześniej miał jakiś sądowy zakaz prowadzenia działalności, że firma zarejestrowana była na konkubinę). "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 @blake zainspirowałeś mnie, warto było Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 apeluje aby przestrzegać regulaminu, dajcie xanowi spokój 2) niewiedza innych nie jest powodem do szyderstw dotyczy to użytkowników jak i moderatorów - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 @"whiner" - Ja się nie przejmuje bo jestem wilkiem, a wilki wali co piszą barany Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSz. Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 jestem wilkiem, a wilki wali co piszą barany Ciężko się czyta tą łamaną polszczyznę... Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego. Nic tak nie ogranicza prawdziwej wiedzy, jak przekonanie, że się wie to, czego się nie wie." Lew Tołstoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 .. Ciężko się czyta tą łamaną polszczyznę... No musisz jakoś z tym żyć Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Kończcie, bo ja to skończę Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 o tak jakiś mod już dawno powinien to w kosz wrzucić. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Irek zrób to proszę i zakończ ten temat na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Usuńcie temat w raz autorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Kończcie, bo ja to skończę Jeśli temat nie będzie zamknięty to Trol dalej będzie karmiony a kolejni będą dopisywać setny post z prośbą o zamknięcie tematu. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Się zamyka. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.