Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Test miał tylko pokazać, że linki z e-weblink rankują co przecież pokazał.

Ten test guzik pokazał. Skąd wiesz, że wzrost pozycji to nie kwestia optymalizacji ? A może te tabelki z wyjściowymi pozycjami są z excela lub photoshopa ?

Ogarnięty SEO wie że tam nie ma żadnej optymalizacji zrobionej ale powtarzam ogarnięty.

.... 10K śmieciowych backlinków w 2 m-c, gdzie wcześniej domena nie była linkowana, myślisz że to pozostanie bez echa ?

Śmieciowe są dla ciebie, mnie intresuje co o nich myśli Gogole ale masz identyczne na swoim sklepie i dziwne bo u ciebie już nie są śmieciowe tylko mocne :)

To uprawiaj marketing szeptany gdzie indziej, tutaj wielu głupków w kwestiach podstaw pozycjonowania nie znajdziesz.

Wystarczy mi paru z tobą i janekiemszeryfem na czele do podpijania moich wątków :)

....

Test ten pokazał tylko, że e-weblink nawet najprostszych fraz nie potrafi zrobić.

Totalny brak umiejętności analityki internetowej i wyciągania wniosków.

Test pokazał ze 1000 pkt podnosi niezoptymalziowaną stronę o parę oczek - wiec każdy myślacy SEO już wyciągnie wnioski jakie efekty można osiągnąć z większa ilością PKT i optymalizowaną stronę ale powtarzam myślący SEO

Analiza danych i wyciąganie wniosków to podstawowe narzędzie dla SEOwca

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A fotel od śmiechu się nie wstrząsnął?

Wypowiedzi Tomka czytam na takim specjalnym z amortyzatorami :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Totalny brak umiejętności analityki internetowej i wyciągania wniosków.

to tak jak tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/228637-google-analytics-vs-statystyki-hosingowe/?p=1483035

Na 5 różnych statystyk będzie 5 różnych wyników i nie wiadomo które są prawdziwe

Przede wszystkim statystyki wymagają umiejętności analizy. Jak się jej nie posiada, to się pisze "nie wiadomo które są prawdziwe".

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jankuszeryfie - no właśnie ty mariusz blak i tem mistrz macie reagować i podbijać posty, bo taka jest wasza rola :) I reagujecie bo jesteście dobrze wyszkolani i przewidywali :)

Pamietaj karawana to ja :)

Pudło Xann ty nam dajesz dużo rozrywki :) i dlatego ciągle tu jesteś.

Kiedyś się mówiło, że trzeba komuś tłumaczyć, że nie jest się wielbłądem. Teraz wielbłądy się cieszą z tego, że są wielbłądami ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności