Siciliano Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Już 23:00 Kto nie śpi? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja sie zastanawiam czy isc spac, czy moze jednak zrobic jeszcze cos pozytecznego Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zrób coś pożytecznego (najlepiej z żoną) i idź spać Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webdesigner Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeszcze chwilę przed komputerem Klimatyzacja Lubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Można z żoną a można: Jeszcze chwilę przed komputerem Sorki za skojarzenia Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja bym z chęcią coś porobił, popisał, ale chwilowo brak klientów to można forum poczytać Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nie śpię, bo przeglądam kampanie AdWords Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kto w nocy nie śpi, ten śpi w dzień. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 O tej porze spicie? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Nie śpimy, właśnie zaczyna się mecz NBA z Gortatem webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Nie śpię, bo trzymam kredens. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ...a tak dobrze mi się spało... - tato, głodna jestem - a co zjesz? -yyyy... czekoladkę? - o 4tej rano? - no to chebek z czekoladą... ;-) i to by było tyle na temat "czy śpimy" 1 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Sam nie wiem czy to jeszcze noc i wypada pisać w tym wątku czy już może rano i powinienem się przenieść do tego drugiego @up też bym zjadł czekoladkę.. znaczy się to już dzień? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Sam nie wiem czy to jeszcze noc i wypada pisać w tym wątku czy już może rano i powinienem się przenieść do tego drugiego @up też bym zjadł czekoladkę.. znaczy się to już dzień? Dobry dzień, o 5-tej to jeszcze ten Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 No dobra , trza ruszać tyłek do Pyrlandii na foty Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi