SzlafRock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Naszym celem jest to, aby w Google organiczne wyniki wyszukiwania w danym momencie pokazywały najlepsze odpowiedzi na pytania użytkownika i aby były całkowicie niezależne od tego, kto i jaki ma interes w tym, aby być wyżej - mówi Artur Waliszewski, szef Google Polska. https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/waliszewski-nie-wierze-w-tradycyjny-podzial-na-reklame-tv-prasowa-radiowa-i-internetowa Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A co ma mówić ze interesują ich kasa z adwordsa i zyski firmy ? Po drugie za darmo ON tego nie robi za taką pensje jak on otrzymuje też bym mówił co mi każą Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie uważasz, że tak będzie uczciwiej. W tym celu zakłada się i prowadzi firmę, dla zysku. Dobro użytkownika jest na ostatnim miejscu. Dlaczego , więc ta ściema? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
db07 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dlaczego , więc ta ściema? Dla dobra wizerunku Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 "Rynek również się cywilizuje, dzieli na „white SEO” i „black SEO”, opracowuje zasady i kodeksy etyczne." - ech gdzie są ci biali rycerze, na pewno nie w TOP Dla G pozycjonerzy to zło konieczne, dla nich liczy sie kasa z adwords-ów. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a jak ktoś z Was pozycjonuje to za darmo ? Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja, dla żony, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja, dla żony, a co? głęboko jestem przekonany że nei za darmo Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 @zgred w zamian przekopuje jej "grządkę" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja, dla żony, a co? Typowy barter. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Widzę, że panowie wiedzą o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja, dla żony, a co? Ja dla ex PS nie za darmo ale za ciasta i inne smakołyki Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mozecie sobie pisac co chcecie, i krytykowac jak chcecie, ale napisze to jeszcze raz ,teraz pozycjonować może praktycznie każdy. Jezeli ktoś pozycjonuje tylko jedna własną strone, to nie musi wydawć grubych tysięcy na żaden soft, bo mozna wszystko zrobić ręcznie. Najgorzej mają ci,którzy pamiętają czasy, gdy wystarczyło tylko zapuścić Addera 4 + SWL+ potem XR, i to było całe pozycjonowanie ,a teraz przystosować się jest trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ..... Najgorzej mają ci,którzy pamiętają czasy, gdy wystarczyło tylko zapuścić Addera 4 + SWL+ potem XR, i to było całe pozycjonowanie ,a teraz przystosować się jest trudno To się coś zmieniło ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ..... Najgorzej mają ci,którzy pamiętają czasy, gdy wystarczyło tylko zapuścić Addera 4 + SWL+ potem XR, i to było całe pozycjonowanie ,a teraz przystosować się jest trudno To się coś zmieniło ??? kolejność Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.