karolinar Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 U mnie problem jest taki, że jak stworzone zostały bazy, to się nie dodaje nowe projekty do nich. Problem jest też taki, że jak skasowałam (cały raport), nie da się dodać do prywatnej ani publicznej bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Reg Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Hej ja mam Captcha Sniper zainstalony lokalnie co powiniem zrobić aby móc skorzystac z tego programu razem z Donlinkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Lista byla sprawdzana pod katem banóww i jak z poprawka bazdona? I taka mala propozycja - ludzie ogranijcie sie - to jest dodawarka do zdobywania linków a nie multi-tool do 'herverestowania' do tego sluza inne narzedzia Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 I taka mala propozycja - ludzie ogranijcie sie - to jest dodawarka do zdobywania linków a nie multi-tool do 'herverestowania' do tego sluza inne narzedzia I właśnie tym, że ma sporo takich funkcji dodawarka jest warta zakupu. Nie potrzebujesz to nie korzystaj, a daj innym :-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mam problem z dodawaniem WP i Wiki do rejestracji. Klikam Moduły->Katalogi->Dodaj nowe, pojawia się okienko, ale zamiast przycisku dodaj pojawia się: Aby dodać najpierw utwórz kategorię bazy prywatnej: moduły>>katalogi i opcja po środku: "Nowa baza priv:" Bazy prywatne istnieją, zresztą jak dodam nowa to dzieje się tak samo. Mam też problem z harvestowaniem. Gdy próbuję dodać większą liczbę wiki (10k, 30k), odświeża mi stronę, ale ilość katalogów do detekcji nie rośnie. Jest jakiś górny limit jednocześnie dodawanych url? Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azil Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mam problem z dodawaniem WP i Wiki do rejestracji @KMlody84 - mam to sam już to zgłosiłem do oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 I właśnie tym, że ma sporo takich funkcji dodawarka jest warta zakupu. Nie potrzebujesz to nie korzystaj, a daj innym :-) Mam problem z dodawaniem WP i Wiki Im wiecej opcji tym wiecej bledow, niech to bedzie dodawarka Gdy próbuję dodać większą liczbę wiki (10k, 30k), a powiedz mi skad wziales 30k wiki? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jakieś różne listy z forów, głównie te które były na forum DLA. Nawet więcej tego, ale nie mam pojęcia ile aktywnych, bo mi nie przemieliło jeszcze rejestracji po ostatnich aktualizacjach :-) Nie ma produktu który się rozwija i nie ma błędów :-) Zgadzam się, że np monitoring pozycji nie jest mi do niczego potrzebny w dodawarce, ale harvester akurat jest niezbędny dla mnie. Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Co z obiecaną aktualizacją bazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euroaprk Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam mam małe pytanie odnosnie DNA. Posiadam około 30 blogów cały czas moderowany i linkowanych. Chciałbym się zorjętowac w jaki sposób dodac je do dodawarki (blogi typu blooger, bloog.pl, wordpress.com), aby zautomatyzowac cały proces, i oczywiście aby jeszcze później podlinkowac te wpisy. Czy adres ma byc np. mójblog.bloog.pl__login__pass, czy bloog.pl__login__pass ?? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Zapraszam na lotnisko modlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Platformy muszą stać na WP - najlepiej gdyby nie był zbyt zmodyfikowany. Adres dajesz taki, z którego logujesz się na konto - dodaj do DLA i zobaczysz czy wpis opublikuje. Nie zapomnij o tym, że niektóre platformy potrafią wykryć gdy wpis jest dodawany przez bota - człowiek doda posta w np. 20 sekund a skrypt zrobi to dużo szybciej. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 O co chodzi w https://twoj_dla/cron_monitor.php: SPRAWDZAM PRZEZ PROXY Array ( [0] => www.e-instalacje.pl [1] => www.montercsz.pl [2] => www.gowork.pl [3] => www.e-alarmy.pl [4] => www.dipol.com.pl [5] => www.ac.com.pl [6] => www.kemes.pl [7] => www.fachowyinstalator.pl [8] => www.e-napedy.pl [9] => www.cnbop.pl [10] => www.simp.odk.waw.pl [11] => www.nobleprog.pl [12] => www.intelid.pl [13] => www.chlodnictwoiklimatyzacja.pl [14] => www.kan.com.pl [15] => www.agcentrum.pl [16] => www.zawodowe.com [17] => www.pl.pompyciepla.danfoss.com [18] => www.fracarro.pl [19] => www.oig.opole.pl [20] => www.pomorskaizba.pl [21] => www.segal.pl [22] => www.instalator.pl [23] => www.axis.com [24] => szkolenia.nf.pl [25] => www.combidata.pl [26] => www.hydro-tech.pl [27] => www.youtube.com [28] => www.dom.pl [29] => www.alx.pl [30] => www.walor.net.pl [31] => szkolenia.instytutdoradztwa.com [32] => www.mobility-training.eu [33] => eck-prestige.pl [34] => www.seka.pl [35] => www.straz.gov.pl [36] => sieradzanie.pl [37] => www.mae.com.pl [38] => www.forumbudowlane.pl [39] => www.supertraders.pl [40] => www.kursy-wielun.pl [41] => www.goldenline.pl [42] => www.synergiatech.pl [43] => wswm.org.pl [44] => www.acsdagma.com.pl [45] => www.isaa.pl [46] => www.centrumego.eu [47] => www.pzits.pl [48] => elpro.lublin.pl [49] => www.konstat.net [50] => www.elkobis.com.pl [51] => forum.gazeta.pl [52] => www.abrys.pl [53] => cts.com.pl [54] => www.instalacjebudowlane.pl [55] => www.centrumszkoleniowe.net.pl [56] => www.elektroda.pl [57] => www.wdes.com.pl [58] => www.groupon.pl [59] => www.atcgrupa.pl [60] => www.viessmann.pl [61] => szkolenia.clico.pl [62] => www.msfireline.pl [63] => szkolenia.sotronic.com.pl [64] => wentylacja.com.pl [65] => www.kobize.pl [66] => elportal.pl [67] => pv.pl [68] => szkolenia.tim.pl [69] => www.facebook.com [70] => www.szkolenia.agencjasoma.pl [71] => www.solsum.pl [72] => e-dok-szkolenie-instalacja-bazowa.software.informer.com [73] => www.inwestycjawkadry.info.pl [74] => www.bialecki.pl [75] => www.instalsan-bud.pl ) www.e-instalacje.pl www.montercsz.pl www.gowork.pl www.e-alarmy.pl www.dipol.com.pl www.ac.com.pl www.kemes.pl www.fachowyinstalator.pl www.e-napedy.pl www.cnbop.pl www.simp.odk.waw.pl www.nobleprog.pl www.intelid.pl www.chlodnictwoiklimatyzacja.pl www.kan.com.pl www.agcentrum.pl www.zawodowe.com www.pl.pompyciepla.danfoss.com www.fracarro.pl www.oig.opole.pl www.pomorskaizba.pl www.segal.pl www.instalator.pl www.axis.com szkolenia.nf.pl www.combidata.pl www.hydro-tech.pl www.youtube.com www.dom.pl www.alx.pl www.walor.net.pl szkolenia.instytutdoradztwa.com www.mobility-training.eu eck-prestige.pl www.seka.pl www.straz.gov.pl sieradzanie.pl www.mae.com.pl www.forumbudowlane.pl www.supertraders.pl www.kursy-wielun.pl www.goldenline.pl www.synergiatech.pl wswm.org.pl www.acsdagma.com.pl www.isaa.pl www.centrumego.eu www.pzits.pl elpro.lublin.pl www.konstat.net www.elkobis.com.pl forum.gazeta.pl www.abrys.pl cts.com.pl www.instalacjebudowlane.pl www.centrumszkoleniowe.net.pl www.elektroda.pl www.wdes.com.pl www.groupon.pl www.atcgrupa.pl www.viessmann.pl szkolenia.clico.pl www.msfireline.pl szkolenia.sotronic.com.pl wentylacja.com.pl www.kobize.pl elportal.pl pv.pl szkolenia.tim.pl www.facebook.com www.szkolenia.agencjasoma.pl www.solsum.pl e-dok-szkolenie-instalacja-bazowa.software.informer.com www.inwestycjawkadry.info.pl www.bialecki.pl www.instalsan-bud.pl - Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam, podesłałem w niedzielę prośbę o zmianę domeny do której przypisana jest licencja, czy prośba doszła? edit: Ok już wyjaśnione infogyor.hu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A jak tam ten bardziej zaawansowany aktualizator bazadon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A więc (mimo, że nauczycielka w podstawówce powtarzała w kółko, że zdania nie zaczyna się od "a więc) tak: Informacja o poprawkach poszła, wystarczy podmienić pliki z paczuszki. PROBLEMY Z PRZENOSZENIEM Z HARVESTERA: nie jest stworzona żadna kategoria bazy prywatnej (robi się to w moduły>>katalogi po środku). Na następną aktualizację przygotuję zablokowanie przenoszenia jeśli nie jest stworzona żadna baza. KOMUNIKAT O BRAKU LICENCJI: zawsze proszę się zgłaszać na mail. HARVESTER: jestem w trakcie przebudowy harvestera - na razie skupiam się na przyśpieszeniu sprawdzania. Jak to zrobię pomyślimy i bingu przynajmniej. @zxc999 : ad1. nie każdy chce automatycznie czyścić przenoszone. ad2. raportowania harvestera nie przewiduję na najbliższy czas. Co do sprawdzenia proxy: wystarczy uruchamiać sobie cronem co jakiś czas proxcheck.php ad3. masówka footprntów będzie ad3a. nie rozumiem ad4. nie pamiętam, sprawdzę ad5. sorry, ale tabela raportów jest mocno napompowana. może w przyszłości ad6. nie rozumiem ad7. tu wszystko musiałbym przebudować, przeniosę za jakiś czas proxy do bazy i wtedy zrobię jakiegoś crona automatycznie testującego ad8. Export się pojawi ad9. e? ad10. mamy połączenie api z proxymarket, wprowadzone to zostanie do konfiguracji @blake - sprawdzę to i poprawię @karolinar - jeśli możesz skontaktuj się ze mną na mail z opisaniem dokładnie tych przypadłości - a najlepiej jeśli mógłbym zobaczyć projekt i bazy w panelu @Sebastian Reg - trzeba wpisać IP Jeśli korzystasz z DonLinkage również na localu (w przypadku zewnętrzengo IP) to wpisujesz 127.0.0.1 @jehowy - nie sprawdzane były banany nowej wersji. Dzisiaj puszczę sprawdzenie. @KMlody84 - problem rozwiązany w podesłanej poprawce. Jeśli chodzi o ilości dodawanych - to wszystko zależy przede wszystkim od serwera @Buzu - od weekendu byłem praktycznie odcięty od neta - chodził mi jak żółw - staram się nadgonić. @euroaprk - bloog___login___pass - są tam 3x podkreślenie _ No i ważne: nie testowałem czy tam się uda dodać. @Tom - możesz sobie sprawdzić czy aby kolejność wyświetlanych wyników zgadza się z tym, co widzisz sprawdzając ręcznie @Xemix - robię go własnie - do południa już będzie ten aktualizator. Zauważyłem, że przy dużej ilości wpisów są problemy z przenieseniem ze względu na czas wykonywania skryptu - ale tego już nie da się ominąć. Zawsze można sobie to zrobić na localhoscie albo zwiększając w panelu max_exec MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.