dywyn Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Gratuluje wygranej i gestu. Kogo strona jest w SERP'ach na top1? Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morimoto Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dzisiejsze TOP10 pod względem BL 1. 153.000 2. 59,000 3. 52,000 4. 39.000 5. 59.000 6. 17 7. 93.000 8. 851 9. 183.000 10. 44.000 Z konkursu wynika że liczy się bardziej ilość jak jakość, tylko jak można uzyskać tak duże liczby BL w tak krótkim czasie ? ============================================== Zielony jak ogórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 tylko jak można uzyskać tak duże liczby BL w tak krótkim czasie ? Ammator ;) hehe barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zgred gratulacje. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ... jak można uzyskać tak duże liczby BL w tak krótkim czasie ? jeżeli w krótkim czasie to musisz mieć milony pkt w SWL Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Punkty w SWL są odpowiedzią na Twoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 i to niejednym SWLu Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Później mniej więcej oszacuje koszt wypozycjonowania strony pod tą frazę Będzie to dość mocno orientacyjne. o, to by bylo ciekawe Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Xann wyklułeś się podczas konkursu o mistrzostwach 2010. Może coś więcej napiszesz? Kiedy można się spodziewać? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Mich@ł, dzięki wielkie z góry tylko jak można uzyskać tak duże liczby BL w tak krótkim czasie ? Ammator :) hehe Rozwaliłeś mnie swoim komentarzem Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 @'okazwłoka' - sprawa wbrew pozorom nie jest taka prosta ale rozmowy z głownymi organizatorami Michałem i Jimi trwają nie mogę nic powiedzieć do puki czegoś konkretnego nie ustalimy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Rachunek kosztów: domena - 1,22 zł Serwer: 0 zł Szablon: ~7 zł Content: 30 zł Adderek webmini: 7,72 zł Punkciki: ~ 1000 zł [dość mocno orientacyjne z uwagi na to że nie robiłem na bieżąco zestawień] ------------------------------------- Razem: ~1045 zł Jako ciekawostkę mogę powiedzieć że na koniec konkursu łącznie na stronę było przyłożonych ponad 1 mln punktów z różnych SWL [stałych i rotacyjnych] w tym 500k w ostatnich dniach [o dziwo nie poleciał filtr] Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 było przyłożonych ponad 1 mln punktów(...) A jest tyle? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 okazwłoka, nie za bardzo wiem o co pytasz Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Czy jest aż milion punktów w SWLach MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.