lj2m Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak wygląda u was sprawa przeliczenia punktów z PR na StatRank? Ja jak na razie 30% punktów do tyłu. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 U mnie po przeliczeniu wszystkich stron otrzymałbym 10% więcej punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Czy dacie radę coś zrobić w zakresie filtrowania linkowania niechcianych podstron, linkowania na niechciane frazy? Chodzi o to, że mam urla, który zawiera słowo "najczęstsze" i przy próbie linkowania go statlinkiem wyskakuje info: "Link lub Anchor zawiera treści zabronione regulaminem! Wyrażenie: 'sts'" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jak wygląda u was sprawa przeliczenia punktów z PR na StatRank? Ja jak na razie 30% punktów do tyłu. Ja póki co 10% w plecy. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Wam też tak kasuje ze stron po setki linków? Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 U mnie ilość przydzielonych linków ciągle w górę. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @Ivellios, tylko na 1 stronie mam taki przypadek, doszło do 4 tys za stronę i leci w dół już 500 pkt uciekło, ale w wycofaniach linków nie przybywa, więc to chyba przypadek gdy ktoś strony całkowicie od systemu odciął SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może ludzie wywalają linki ze stron podanych na forum google? Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może ludzie wywalają linki ze stron podanych na forum google? O jakie strony chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @Dralik, też mam taki przypadek co najmniej na jednej stronie - ilość przydzieleń spada (teraz 59%, a było 100% lub coś koło tego), a ilość ręcznych wycofań stoi w miejscu. Więc co najwyżej może być tak że osoby linkujące usuwają całe serwisy ze statlinka. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wpływ na usuwanie linków na pewno ma aktualizacja wrześniowa algorytmu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zobaczcie ile się punktów na rynku pojawiło... Panika i zaprzestanie linkowania za pół roku wszystko wróci do normy. 1 Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Ja to nie wiem czemu jeszcze nie ma opcji w statlinku "Linkuj tylko na nowych domenach". W dobie aktualizacji algorytmu i DT taka opcja jest niezbędna, skorzystali by na tym zarówno wydawcy którzy dodając nowe domeny zdobywali by dużo punktów jak i użytkownicy. Przyszła aktualizacja, trzeba pozyskiwać nowe linki, bo na co komu linki na starych domenach które są już xx lat w SWL i zdążyły być wielokrotnie zgłoszone do DT. Edytowane 11 Października 2016 przez janekszeryf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dla wszystkich na pewno wystarczyłoby zasobów. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 O jakie strony chodzi? O temat co do którego toczy się już postępowanie karne, Ta historia będzie mieć jeszcze głośne zakończenie na pewno. Jeśli białe oszołomy już stosują takie sposoby do walki za "czyste serpy" to ten świat schodzi na psy.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi