Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tu nie ma sprawy o ochronę dóbr osobistych ale jest prywatny akt oskarżenia, czyli kk

Jednak nie rozróżniasz ;) a Twoje dywagacje są czysto teoretyczne ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Co do blogerów to zastraszyli wszystkich którzy o nich pisali i wszyscy narobili w gacie

A tutaj temat wciąż istnieje, ciekaw jestem dlaczego i jakie do tej pory były naciski na adminów? Tak w ogóle to jakby SS już wygrał, prawda? Chyba jeden Beer jeszcze płynie ale kra nad nim zamarza... (Pilch)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To nie moje dywagacje. Widocznie ktoś wybrał właśnie taką ścieżkę prawną.

Postępowanie cywilne nie wyczerpuje ścieżki prawnej. Zniesławienie z art. 212 to przestępstwo. Inna klasyfikacja prawna. ;)

Beer, ja juz to przerabiałem dawno temu. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak w ogóle to jakby SS już wygrał, prawda?

Po moim trupie :D

To, że 99,99 % branży daje sie wydymać nie znaczy, że należy na takie postępowanie przyzwalać. Ktoś kiedyś powiedział coś o "milczacej postawie" - czyli przyzwalaniu na takie numery. Rozumiem innych dbających o własny tyłek i nie potrafiących spojrzeć dalej niż własny nos ale może mam pecha, że taki nie jestem. poza tym nie luię jak ktoś mi zarzuca kłamstwa :P .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

jakie do tej pory były naciski na adminów?

Duże

W takim razie życzę Ci żebyś wygrał (zawsze życzyłem) a oni żeby Cię przeprosili i dali zadośćuczynienie wystarczające na konkretną puszkę i szkiełka do niej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Pomyślę nad tym :D , na razie mam satysfakcję , że w panice pousuwali ze swoich stron kłamstwa i kity o ich "white hat SEO" , tego już nie zobaczycie w ich oficjalnych ofertach :D , parę asów z rękawa wyciągnę później ;)

• 1 miesiąc temu...

No dobra , czas na aktualizację reportażu z pola walki "obrony Westerplatte przed hordami SSmanów" :D

Szczerze mówiąc zapomniałem o tej sprawie już , bo pierdołki mi schodzą na bok ale dzisiaj dostałem wezwanie na komisariat w "sprawie pomówienia firmy Sunrise System" także pora uaktualnić.

1. sprawa karna sobie się toczy , pracowników SS teraz ja odpytuje i albo dotyka ich amnezja albo sprzedają takie dyrdymały, że muszę się powstrzymywać od wybuchnięcia śmiechem

2. Niejaki Miron (dwojga imion jakiśtam) złożył na mnie doniesienie / skargę do GIODO na nielegalne "przetwarzanie danych osobowych" (podałem nazwiska świadków) - sęk w tym , że kolo przez ponad pół roku nie skontaktował się ze mną i nie poprosił o usunięcie danych , no cóż napiszę oficjalne przeprosiny i zaproponuję w zamian całodniowe szkolenie temu pany z SEO bo z tego co widać zna się tylko na sprzedawaniu klientom bajek z mchu i paproci ;) (w sprawie cywilnej dam mu szansę wystąpienia przed szerszą publicznością) ;)

3. SS próbowało zablokować mi bloga i wszelkie publikacje ich dotyczące, ale po piśmie od moich prawników sąd spuścił ich na drzewo wskazując, że tak naprawdę ich działania zmierzają do ograniczenia mojej wolności słowa i działania S noszą znamiona nękania (czy jakoś tak)

4. W sprawie cywilnej sąd poznański po moim piśmie w którym wskazałem, że interpretacja niektórych paragrafów prawników SS najdelikatniej mówiąc mija się z prawdą uznał, że nie jest władnym rozpatrywania sprawy i odesłał ja do rozpatrzenia do mojego rodzinnego pięknego miasta Gdańska, także szykuję niezłą drogę krzyżową dla SS Poznań - Gdańsk i z powrotem z czerwonym dywanikiem i powitaniem prasowo/telewizyjnym, wszak trzeba uczcić wizyty przedstawicieli tak zacnej firmy tygrysa SEO oraz jedynej firmy dysponującej takim centrum innowacyjnym które testuje takie innowacyjne rozwiązania jak :

najbardziej szkodliwe skuteczne pozycjonowanie

źródło - tutaj

5. Ponieważ "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom" - popracuje teraz nad większą publikacją dowodów na większość kłamstw Sunrise System, oraz ich metod postępowania z klientami i zastraszania a i mam bardzo prawdopodobne dowody na oferowanie korzyści przez SS w zamian za ujawnianie pewnych informacji.

PS

z ostatniej chwili: dostałem info, że kolejna firma wygrała batalie sądową z Sunrise System

Przerobią centrum innowacji na partię innowacji :D

No jak dojdzie do rozprawy to będę się starał nie dopuścić do utajnienia i roześle zaproszenia :D . Będzie ciężko bo boją się upublicznienia swoich przekrętów jak diabeł święconej wody ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności