Skocz do zawartości

Planeta-seo :Source-topic interaction: czy wyszukiwarka kojarzy Twoje źródło z tematem?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Semgence: Source-topic interaction: czy wyszukiwarka kojarzy Twoje źródło z tematem?

Domena semgence.pl pokrywa 10 tematów w klastrze „SEO i widoczność w AI”. Średni source-topic interaction score wynosi 37/100 przy confidence 51%. Najsilniejszy temat: „audyt SEO” (score 47, 205 klikn...

Poleca: Polska Planeta SEO

View the full article

Godzinę temu, okazwłoka napisał(a):

Przecież to AIOwy format :D 

wypraszam sobie! patentowy :P i działa ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent

3 godziny temu, okazwłoka napisał(a):

Nie podlizuj się @Herkules :P  Przecież to AIOwy format :D 

Przynajmniej nie jest powielany temat..kolejny z cyklu "Jak zwiększyłem ilość widzeń w tej i tamtej branży" czy "SEO kontra AIO czy GEO" ;)

@okazwłoka ja wciąż czekam na tą książkę z dedykacją i kolejny film na YT (bez aluzji ;) wiedza @zgred mnie dużo nauczyła..prosto, zwięźle i bez bajek ;)

a slogan w stylu "Czy wyszukiwarka kojarzy twoje źródło z tematem" to jak dla kawalera " Czy kobieta, wie czego chcesz " :D 

To coś w stylu jak inni podziwiali te zaćmienie księżyca..A JAK WIDZIAŁEM JE JA :P

acecd547e1d5d.jpg

PS księżyć ma nierówności :D 

Edytowane przez Herkules

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

4 godziny temu, zgred napisał(a):

Ukradłeś foto od @Beerbant ... on tylko takei cyka ;)

Warsztat Beer ma akurat dobry. Możliwe jednak, że dopadła mnie starość w ocenie, a ja jej nie zauważyłem 😉

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

4 godziny temu, zgred napisał(a):

tylko takei cyka

Jak kojarzę to miał tam coś o kulinarnej fotografii. Choć jak dobrze pokojarzyć to zdrowy cyc kojarzy się się jak najbardziej z jedzeniem. 😻

Skrót artkułu to wg Groka

Cytat

Google nie ocenia tylko pojedynczej strony pod konkretne hasło — sprawdza, czy Twoja domena jako całość „ssie” temat. Patent US8949228B2 mówi wprost: im więcej ludzi klika Twoje treści z danego klastra tematycznego, im dłużej na nich siedzi i im częściej wraca, tym silniej wyszukiwarka kojarzy Cię z tym tematem. Dzięki temu nowy artykuł od uznanego źródła dostaje od razu boost (tzw. cold start), a strona, która tylko „wisí” w wynikach bez kliknięć, traci asocjację. Chcesz być autorytetem? Zbieraj prawdziwe zaangażowanie, a nie same wyświetlenia.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Ogólnie to @Nikonem to tam ostro pstrykał za młodosci..(Szacun Nikoś!!!!)

Zdjęcie z neta (bo ja swoich sysków nie pokazuje ;) 

Ale cieszy że temat rozkręcamy..

PS...Co zgred tam rzucał paragrafami nowymi w SEO ;) spalił mi mózg a co dopiero weź to testuj :D  Ten to zawsze mózg poryje :D

Gdy ci robią AI arty..

Wpada @zgred z tematem Patent US9031929B1 (site quality score) - YYYYYYY 😛 

M9tdS_.gif

@zgred Kocham cię za to :D - Patent US9031929B1

Przeczytał całość dzięki... :D 

PS a jeżeli można komuś cokolwiek lizać, to ja myślę jedno... Trzeba szanować i dziękować że mu się chce..Szacun kolego :) 

Edytowane przez Herkules

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie