szy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ... zawsze przecież można podłożyć własną stronę w wyniki wyszukiwania na... 'iab'? ;] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pozwoliłem sobie zajrzeć do statutu IAB. Przede wszystkim jest to związek pracodawców, a więc organizacja powołana do reprezentowania członków wobec związków zawodowych, uprawniona do negocjowania ponadzakładowych układów zbiorowych itp. j. ustanowienie, rozwój oraz weryfikacja standardów i zasad stosowania technik marketingowych oraz technologii w Internecie,to tylko jeden z wielu celów realizowany m. in. poprzez d. wydawanie certyfikatów jakości, i te sformułowania są nadużyciem. Sugerują bowiem, że IAB ma nadane uprawnienia lub jakąś "władzę" w tym zakresie. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wartość n Pagerank'u, przy czym n >= 5 umożliwia: 1) Zajmowanie wysokich pozycji na n, dowolnie wybranych (poprzez umieszczenie w tagu keywords) fraz . 2) Odportość na spam-report'y konkurencji. 3) Spotkanie z panią Halinką. Również będe się starał o otrzymanie certyfikatu Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellois Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A tak przy okazji, czemu słowo "etyka" jest używane w kontekście pozycjonowania. Bo to jest chwytliwe? Klient prędzej nabierze się na "musimy pozycjonować etycznie" niż "musimy pozycjonować zgodnie z regulaminem wyszukiwarek"... Zapraszam na blog o użyteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex44 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jak tylko zaczną wydawać swój certyfikat to ja zacznę swój. Mój będzie bardziej kolorowy i na papierze kredowym. Dla forumowiczów 10% rabatu, ew. wymiana na inny certyfikat. Rzucanie palenia - czyli pewien test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 [...]Dla forumowiczów 10% rabatu, ew. wymiana na inny certyfikat. Ja mam na wymianę Paszport Polsatu, nówka, nieśmigany, żadnych pieczątek celnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dołożę kartę na punkty ze stacji benzynowej DEX. I dwa jabole. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pytanie jakie mi sie nasowa to: ile te firmy zaplaca za ten certyfikat tj. bardzie kawalek papieru, ktory nie bedzie reprezentatywny. Najbardziej rozbawil mnie facet, ktory uzasadnil na tej stronie w komentarzu, ze firmy beda wydawaly i ogladaly jaki to certyfikat firma ... Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Macie certyfikat: taka wersja elektroniczna. Jak chcecie kupić do niego prawa to poproszę 9,99 zł. Pokazujcie klientom ten certyfikat. Od razu 5 gwiazdek w skali 1-5 jakości pozycjonowania mówcie ! Dla klientów Allegro.pl wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 9,99 nie da rady. Możesz dostać całe 10, tylko dosypie tonera do laserówki, bo mi za blade wychodzi. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Już widzę rozmowę z klientem: Klient: proszę o wycenę fraz. Ja: 2000zł netto Klient: Pana firma ma certyfikat IAB? Ja: Nie Klient: to co tak drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Już widzę rozmowę z klientem:Klient: proszę o wycenę fraz. Ja: 2000zł netto Klient: Pana firma ma certyfikat IAB? Ja: Nie Klient: to co tak drogo? byłoby śmeiszne gdyby nie było realne... Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio82 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Na szczęście w branży SEO ważne są efekty działań, a nie posiadane certyfikaty. Taki certyfikat pomoże zachęcić do skorzystania usług firmy go posiadającej, ale w osiągnięciu porządanych pozycji rzaden certyfikat nie pomoże - i Klienci powoli zaczynają zdawać sobie z tego sprawę. IAB próbuje róznymy sposobami zwrócić na siebie uwagę i stać się wyznacznikiem standardów - pomysł dobry - ale w ich wykonaniu żałosne.... Śruby - szeroki asortyment Stabilny hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 jest to grupa silnych firm - mają warunki, żeby to wypromować. Jeśli kilku dobrych pozycjonerów go wykupi to pozamiatane ;p Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Już widzę rozmowę z klientem:Klient: proszę o wycenę fraz. Ja: 2000zł netto Klient: Pana firma ma certyfikat IAB? Ja: Nie Klient: to co tak drogo? to Twoja odpowiedź powinna brzmieć : "bo zbieram na certyfikat" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.