Skocz do zawartości

Rozliczanie za efekty w 2019 r.

Paq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

https://youtu.be/jhgFFEqv6ag?t=1656

Z dyskusji wynika, że 2-3 miesiące optymalizacji on-site, a potem już tylko rozliczenie za efekty za TOP 10.

A potem dziwota, że ludzie oczekują takich modeli rozliczeniowych w 2019 r.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

#ojprd :O

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Pan robi trzy "ekstremalnie trudne frazy" za 298zł (www.pozycjonowanie.kursyonline.eu/pozycjonowanie-konkurencyjnych-fraz) 

Pan oferuje "Kurs pozycjonowania TOP 10" samemu będąc na frazę "kurs pozycjonowania" poza TOP20 ;)

Szkoda tylko, że wielu właścicieli firm zobaczy ten materiał video, a reszty nie zweryfikuje.

Pozdrawiam :)

Co to za leszcz ???

• Like 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dnia 17.08.2019 o 01:32, Beerbant napisał:

Co to za leszcz ???

https://pl.linkedin.com/in/adam-chrzanowski

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chyba muszę wrócić do pisania bloga ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dnia 15.08.2019 o 20:33, Paq napisał:

Z dyskusji wynika, że 2-3 miesiące optymalizacji on-site

Ile czasu optymalizujesz stronę, serwis, sklep? 2-3 miesiące z powodzeniem wystarczy.

Facet logicznie mówi. Mówi jak jest. :D 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

SzlafRock.pl - Najlepszy blog o SEO  /  Co to jest Page Rank?

2 minuty temu, SzlafRock napisał:

Ile czasu optymalizujesz stronę, serwis, sklep? 2-3 miesiące z powodzeniem wystarczy.

Facet logicznie mówi. Mówi jak jest. :D 

Musi mówić logicznie - jest coachem. Tylko zamiast pitolić niech powie jak to jest w praktyce :) No chyba, że robi SEo dla mBanku wtedy sprawa prosta - wystarczy 3 meichy i bedzie siedzieć w topach. Generalnie kolo nie wie jak to działa ale ktoś mu powiedział i wyciagnął swoje wnioski. Logika i praktyka nie idą w parze ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Dnia 22.08.2019 o 22:32, Longin2231 napisał:

Nie no to chyba jakiś żart.

Jeżeli masz na myśli te Twoje żałosne nabijanie postów to pełna zgoda.

• Like 1