Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Zmuszasz mnie do wprowadzenia opcji do masowej edycji :D 

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Cieszę się :)

Przy okazji prośba - w tej chwili przychodzi jedno powiadomienie o nowej wiadomości. Jak nie odkliknę to już kolejnej nie dostanę. A teraz chyba w ogóle nie dostałem. Więc jak przez 3 tygodnie dostałem 3 wiadomości to prawdopodobnie 3 tygodnie temu poszedł jeden mail, musiałem go przegapić, od tego momentu już nic nie poszło. 

Da się żeby każda wiadomość skutkowała mailem?

dymna.jpg

Sprawdzę to, bo powinno przychodzić za każdym razem gdy jest jakieś nowe info w kontakcie.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Dziękuję za info, poproszę na PW login z systemu.

• 2 tygodnie później...

Mam podejrzenie, że system źle* sczytuje parametry SEMStorm dla domen IDN.
Sprawdzane są z polskimi znakami czy jako punycode?

Problem pewnie marginalny, ale mam cztery sztuki takowych i właśnie to spostrzegłem, więc piszę.

* tzn. to bardziej SEMStorm nawala, bo dla domen z polskimi znakami wyrzuca same zera, a przyjmuje tylko te zapisane jako punycode.

Semstorm to świetne narzędzie i często się przydaje. Niestety mają bałagan przy IDN, najpierw punycode działało, później z polskimi znakami, teraz znów z punycode. 

Zmienię na punycode i bedzie dobrze.

Jednak cały czas idzie po punycode - podejrzewam że po API zmieniany jest punycode na polskie znaki diakrytyczne i wtedy wychodzą same zera w parametrach.

@SEMSTORM - bylibyście tak uprzejmi zwrócić uwagę na opisany problem?  Pozdrówka :) 

• 2 tygodnie później...

A wydawało mi się, że nic nie schrzaniłem :) 

Ok, teraz powinno wrócić do normy.

Edytowane przez okazwłoka

Własnie próbowałem zaimportować nowe podstrony do jednego z moich serwisów za pomocą zarówno danych z linku, jak i wklejając je bezpośrednio do formularza, ale wyskakuje mi taki błąd przy każdej podstronie:

podstrona nie została dopasowana do stron użytkownika (dla pierwszej podstrony na liście)

i

podstrona nie została dopasowana do stron użytkownika, jeśli pasuje, koniecznie sprawdź kodowanie pliku - ma być utf-8 bez bom (dla każdej kolejnej podstrony).

To samo występuje jak wklejam dane ręcznie.

Plik ma na pewno poprawne kodowanie. Jak ostatnio (ze 2-3 tyg temu?) dodawałem podstrony takie samo importowanie działało bez zarzutu.

Podeślij na mail, sprawdzę jak będę miał chwilkę, najpóźniej jutro.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności