Rainmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Coś się musiało sypnąć bo widzę nagle po 2-3 identyczne przydzielenia jednego linku a wcześniej przydzielenia były unikalne wręcz niezawodnie. 1 LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja w ogóle nie widzę przydzieleń, na liście projektów 13K punktów zużyte, 178 przydzieleń, wchodzę w grupę a tam 1 link z 2 przydzieleniami za 114 pkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Faktycznie coś jest na rzeczy, w jednej grupie mam znacznie więcej przydzieleń niż powinno być, w innej wcale a jeszcze inna jest całkiem pusta bez w ogóle wprowadzonego linku. Albo był jakiś niekompletny rollback albo coś się grubo sypnęło. 1 LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 A oka na majówce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 6 minut temu, wedrowiec napisał: A oka na majówce jest... podstrony dzisiaj akceptowal:D Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 u mnie też coś świruje, użytych pkt raz 1k raz 10k raz 100k i tak w kółko Od wczoraj mam tak (wieczorem po północy jak usuwałem linki) 1 SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nic nie poznikało, jest jakiś dziwny problem z pobieraniem wyników z bazy danych, szukam rozwiązania. Majówka poczeka 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Optymalizowałem bazy przez weekend i dzisiaj do południa Na szczęście to nie wynik mojej optymalizacji, a buga mysql związanego z łączeniem indeksów (index_merge_intersection). Na razie wyłączyłem to sprytne cudo i spróbuję włączyć po migracji na nowy system za jakiś czas. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie każdy bohater nosi pelerynę czy jakoś tak Na moim koncie mam jeszcze anomalię w postaci punktów na minusie i nieprzeliczonych poprawnie przydzieleń na liście grup ale z tego co pamiętam ten stan nie synchronizuje się na żywo także po prostu muszę poczekać (a usuwałem trochę linków ostatnio i to dlatego zapewne). LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To wszystko ładnie się przeliczy i na rano powinno być już normalnie. Dziękuję wszystkim za czujność, szczerze ja tego nie zauważyłem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 "oczekuje na skanowanie parametrów" robiło prawie od ręki(kilak minut), a teraz już dwie godziny wisi... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Nie widzę tam nic wiszącego, jeśli dalej wisi daj znać na PW z id. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 @okazwłoka wieczorem "mieli" długo, rano dodaje od ręki... wszystko poszło Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Znowu jest błąd przy edycji / kopiowaniu linku - rank wpisuje 20 w pierwszym zakresie. Chociaż jest możliwość że to jeszcze jakieś stare kwiatki, po nadpisaniu zmian jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Dziwna to sprawa z tym rank 20. Przeszperałem cały kod i nie widzę nigdzie możliwości, żeby tam się wstawiło coś więcej niż 10 Choć wczoraj też w mysql select * from linki where uzytkownik=:id dawał dobre wyniki, select * from linki where grupa=:grupa dawał dobre wyniki, ale już select * from linki where uzytkownik=:id and grupa=:grupa świrował totalnie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi