Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

idg=1613, ucięło a nie sprawdziłem :/

Coś tam dziś do tej grupy przydzieliło ale teoretycznie powinno dużo więcej przydzielić, wczoraj i w sobotę nie było przydzieleń.

edit: dobra, pochrzaniło mi się, nie było wolnych slotów, klikałem nie ten przycisk co trzeba ;)

dymna.jpg

Wzrósł średni koszt linka z 43 do 46 punktów. Jest to spowodowane zmianami jakie wprowadzamy w systemie - przejściem części stron na nową punktację. Te kilka procent zmiany jest odczuwalne właśnie w ten sposób na kontach z dużą ilością linków Jest to ostatni już etap zmian, które wpłynęły negatywnie na linkujących. Teraz jeszcze' po tyłku' w najbliższych miesiącach dostaną wydawcy i nbędzie to już koniec strojenia.

Został właśnie zmniejszony bufor punktów, co powinno nieco zmniejszyć koszt punktów do 24 godzin, więc proszę jeszcze poczekać z uzupełnianiem punktów.

Fajnie że praktycznie mam 10 dni na reanimację punktów. Znowu przez niedoskonałość systemu będę na minus z pkt ... Powiedz mi jakim cudem mam się przygotować na spadek pkt jak z tego rankingu jeszcze do dzisiaj miałem czas do połowy maja na przygotowanie domen / zdobycie punktów.

Coś z symulacją nowej punktacji jest inaczej niż było. Przygotowałem się na większe tąpnięcie dopiero za półtora miesiąca, a tu mi teraz pokazuje, że będzie ostre cięcie już za niecałe dwa tygodnie. Co się stało z tą symulacją? Nastąpiły dzisiaj jakieś poważniejsze zmiany przyspieszające cały proces eliminacji starych stron?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności