Zaloguj się, aby obserwować  
Funio

linki widmo

Polecane posty

Witam,

Od kilku dni w kilku przypadkach mam sytuację, że linki wyparowały, system pokazuje że są. Na szczęście punktów zużytych 0. Dlaczego tak się dzieje? Zaznaczam, że punkty zawsze były na plusie więc nie tu problem.

image.thumb.png.6b383063244fd518e90502a1e0dd8343.png

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nikt nie potrafi odpowiedzieć ? sytuacja mi się powtarza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Faktycznie tak jest jak się kliknie najpierw we "Wszystkie grupy", a potem na linki (przy czym jeżeli wejdzie się na kolejną stronę i wróci na pierwszą to już pokazuje). Przy wejściu na konkretną grupę albo bez grupy jest ok.


Sprzedaję m.in. ręcznie robione czapki dla dzieci, a dodatkowo rozwijam asortyment o gry planszowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

@BaS dzięki za info, sprawdzę to.

 

@Funio - u Ciebie faktycznie wygląda na to, że znikają linki. Upewnij się, czy nie ma to związku z opcją trzymania kryteriów linków.


 LinkTak.pl - kampanie TrustRank 
148 domen z TrustFlow > 30; 647 domen z TrustFlow 20-30; 945 domen z TrustFlow 10-20; 213 domen z TrustFlow 5-10

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem co to jest " opcją trzymania kryteriów linków".

 

wszystkie punkty mam od jednej osoby i zawsze w nadmiarze.

 

jeżeli chodzi, o kryterium usunięcia jeżeli strona nie spełnia warunków to i owszem tego używam - ale nie 40 linków jednego dnia przecież ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.