SzlafRock Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Nie ma znaczenia czas. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @SzlafRock przed to raczej piwko, po wódce trudno by się słuchało prelekcji Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 To już jutro... jakieś befor party się szykuje dzisiaj. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoTo Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Nie wiem jak wam się podobał festiwal. Za wyjątkiem hostess nic ciekawego tam nie było. Pomarudziłem dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Sporo ciekawych ludzi było i o to głównie chodzi w takich imprezach. Wysłane z telefonu Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Afterek był? @SzlafRock wpuścili bez biletu? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ale jesteś ciekawy. :D. Zapokoję twoją ciekawość bo chyba pękniesz. Nie byłem na festiwalach, nie śpiewałem, nie byłem na afterkach, nie byłem w ibisie. Gdzie byłem? Tajemnica. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Podobno do ibisa koło 6 rano ostatni zawodnicy dotarli Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 7 godzin temu, SzlafRock napisał: Ale jesteś ciekawy. Lubię Cię, dlatego mam nadzieję, że wszystko poszło O.K. 4 godziny temu, jimmi napisał: Podobno do ibisa koło 6 rano ostatni zawodnicy dotarli Kurcze, parę lat minęło jak o tej porze kończyłem imprezy Ewentualnie przy dobrych wiatrach, pełnych kieliszkach i interesującym towarzystwie można było ranem kontynuować Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 niedługo będą dostępne slajdy z festiwalu, Artur ma rozsyłać. A 4people już nawet recenzje napisali Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 No to chyba czas odświeżyć wątek na rok 2019. Czekamy na agendę, ja rozumiem, że na pewno warto i w ogóle, ale na razie to tak w ciemno trochę. https://www.silesiasem.pl/festiwal-seo-2019-katowice ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Ja kupuję w ciemno - super lineup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Ja poczekam na wersję dla niepijących. ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jaką wersje? Na terenie festiwalu nie ma alko. Chłopaki z Senuto nie mogli częstować Wysłane z tel za pomocą Tapatalk Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Bilet kupiony już wczoraj. Teraz jeszcze tylko pokój w Ibisie trzeba zarezerwować Edit:@jimmi w budynku festiwalu z boku (trzeba pół budynku obejść) jest knajpa kupisz tam nie tylko browary Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.