okazwłoka Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 @Hauron - pomyślimy coś, żeby się ponownie nie pojawiały takie linki. @nowyyy31 - będziemy myśleć nad tematem MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jest coś w tym stylu (nazywa się to czarna lista) - wystarczy wybrać dowolny link i wybrać "Dodaj na czarną listę": Domeny, które dotyczą wybranych podstron zostaną zapisane na Twoją osobistą "Czarną listę". Oznacza to, że Twoje wszystkie linki zostaną zdjęte z wybranych domen, dotyczy to linków ze wszystkich grup. Dopóki domeny będą widniały na czarnej liście, system nie będzie przydzielał do nich również Twoich nowych linków. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Też proszę o wprowadzenie tego co proponował Hauron, aby linki które zostały już usunięte ręcznie nie pojawiały się ponownie na tej samej podstronie. Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 @okazwłoka odnośnie Twojego posta: myślałem, że dodawanie tekstów generowanych z synonimów jest niedozwolone, w jakim zatem celu mają one być dzielone na kilka kategorii: Cytat - teksty generowane z synonimów z wyraźnymi błędami - teksty generowane z jednego źródłowego tekstu z synonimami w obrębie jednej domeny - teksty generowane z synonimów w nadmiernej ilości nie wystarczy samo: teksty generowane z synonimów? Chyba wystarczy taka informacja aby takie teksty wydawców, którzy starają się iść na skróty były odrzucane. PS. Czy odpisywałeś już może na wiadomości z wczorajszej poczty email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Co do tych synonimów: jeżeli synonimy są bardzo dobrze stworzone, to nikt na tym się nie pozna - więc mimo że są z synonimów, nie ma szans żeby to wykryć. Ostatnio mam sporo pracy i trochę z mailami jestem w plecy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Garść statystyk systemowych: Ilość domen w systemie: 1698 Ilość podstron w systemie: 61317 Ilość punktów generowanych przez system: 3069040 Ilość punktów transferowanych: 2145300 Ilość punktów przeznaczonych na linki: 2239297 Ilość emitowanych linków: 84047 Ilość aktywnych użytkowników: 140 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dodałem nowe podstrony do serwisu i niestety system błędnie część określił jako "brak w indeksie google". Nie chodzi mi o jakąś ręczną interwencję administratora a raczej chciałbym się dowiedzieć ile trzeba czekać na powtórne sprawdzenie podstrony. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Czeka się ok. tygodnia. Jak widzisz, że jest w indeksie to możesz usunąć i dodać ponownie i powinno załapać. Czasem też mi się tak robi, że mimo, że jest w indeksie to jej za pierwszym razem nie załapie. 1 Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Od 3 dni dodane podstrony oczekują na skanowanie parametrów Chyba sprawdzanie nie działa jak należy przez co strony nie trafiają do moderacji --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Obecnie nie ma żadnej kolejki, wszystkie oczekujące na skanowanie parametrów zawierają w sobie także te jeszcze niezaindeksowane. Podaj ID usera, sprawdzę co jest na rzeczy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Id usera: 422 i np. strona 1975 --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Macie może również info z systemu, że strona ma problem z przyjmowaniem nowych linków?? Pojawiło mi się to na 9 domenach, różne serwery, strony działają, HTTPCode=200, pliki są, chmod do zapisu jest, skrypt na stronie dodany. W ostatnim czasie nic nie było robione/aktualizowane więc, dziwna sprawa. Przy teście wyświetlania pokazują się testowe linki. Portal Szukam Pracy Ogłoszenia Praca w Polsce i za granicą na Szukampracy.pl Ambitni i zdolni pracownicy z Ukrainy dla Twojej firmy Prywatna Przychodnia Szczecin profesjonalna opieka Medyczna w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 U mnie pojawiło się na 3 domenach - akurat wszystkich, które mam w HostingHouse i podejrzewałem, że to jego wina - dziś chciałem przenieść na inny. Tak samo żadnych zmian nie robiłem, strony działają, w logach widać raczej same 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 fakt u mnie to także hostinghouse, wyłączyłem całkiem ich zabezpieczenia ale nadal problem ten sam, mam także kilka stron na dedyku i 2 z nich także chwyciło to samo. Portal Szukam Pracy Ogłoszenia Praca w Polsce i za granicą na Szukampracy.pl Ambitni i zdolni pracownicy z Ukrainy dla Twojej firmy Prywatna Przychodnia Szczecin profesjonalna opieka Medyczna w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Koledzy mam pytanie do tych, którzy bawią się systemem ile czekacie na fizyczne przydzielenie linków na stronach bo od rana mam przy linkach napis "W kolejce do opublikowania..."? Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi