Kabatus Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, jak wycenicie frazę 12 000 000 wyszukiwań? Bez głębszej analizy, proszę o przybliżone kwoty ile byście krzyknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 1 zł + VAT Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 50 gr bez vatu, jakoś to ogarniemy żeby podatku od tego nie płacić. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabatus Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ok, biorę. A na serio? Dokładna fraza: klimatyzacja kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 @Kabtus Fraza Home Page ma Około 2 710 000 000 wyników więc ma kosztować ze 100k brutto? klimatyzacja kielce na oko ok 1000 zł netto, ale uprzedzam to nie oferta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabatus Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 3 minuty temu, MaxPan napisał: @Kabtus Fraza Home Page ma Około 2 710 000 000 wyników więc ma kosztować ze 100k brutto? klimatyzacja kielce na oko ok 1000 zł netto, ale uprzedzam to nie oferta, fraza: klimatyzacja kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 A co ja wyżej napisałem i co cytujesz nie klimatyzacje KIelce? Jeśli aluzje o Home Page nie zrozumiałeś, tłumaczę ilość wyszukiwań nie ma nic wspólnego z "ceną" frazy. Napisałem tobie cenę, ale nie jest to oferta z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Standardowa cena to 9,90 zł. + VAT Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 fraza z gatunku lekko pół średnich, w połowie 2 dziesiątki zaczynają się wyniki prawie naturalne, na ile wyczeszesz gościa to tylko twój dar wciskania kitu udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transparentny Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 3 godziny temu, Kabatus napisał: Witam, jak wycenicie frazę 12 000 000 wyszukiwań? Bez głębszej analizy, To liczba wyników wyszukiwań ma cokolwiek wspólnego z wyceną kosztów pozycjonowania? Ciekawe..... Pisząc "Bez głębszej analizy," to jak byś oczekiwał że ktoś pójdzie na wiejskie dicho z przepaską na oczach i włoży wacka w pierwszy miękki otwór który wymaca Albo oczekujesz poważnej odpowiedzi i zadajesz poważne pytania, albo ..... licz na odpowiedzi 50gr bez vatu ja daje 30 gr bez Vat + kawa i pączek gratis, tak bez głębszej analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 11 godzin temu, MaxPan napisał: klimatyzacja kielce na oko ok 1000 zł netto, ale uprzedzam to nie oferta, jednorazowo czy miesięcznie? Pozdrawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jak Ty to sobie wybrażasz, że ktoś za jednorazową opłatę będzie pozycjonować tą frazę? Pozdrawiam Rysio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 13 godzin temu, Kabatus napisał: 12 000 000 wyszukiwań Gdzie ty widzisz takie ilości ?? fraza ma 624 000 wyników. A poważnie to do wyceny to tak ja powiedziano wyżej nijak ci się to przyda. Lepiej wziąć stawkę z Adwords dodać z trzy zera i zróżnicować ja dodatkowo dla wyników naturalnych i dla mapek. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabatus Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 6 godzin temu, MaxPan napisał: Jak Ty to sobie wybrażasz, że ktoś za jednorazową opłatę będzie pozycjonować tą frazę? Pozdrawiam Rysio. Miesięcznie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ale dla Pysia to nie jest oczywista oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.