Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciężko coś utrzymywać przez 7 lat jak nie działa

Widzimy.

Panowie konkrety a nie płacz

Wybacz, ale za darmo nikt nie będzie Ciebie szkolił.

Chociaż kilka osób chlapnęło za dużo jak na gratisa.

Tomek, ostatnio jeden kolo zapytał mnie dlaczego "jak taki jestem dobry" nie szkolę... Odpowiedziałem krótko - nie czuję się na siłach ;)

IMHO jest parę osób (na palcach jednej ręki policzyć) które robią to dobrze, niestety ani mnie ani Ciebie wśród nich nie ma :D . Sorrki Winnetou ;) .

Inna kwestią jest to, że tak naprawdę zdecydowana większość tych szkoleń SEO po prostu mija się z celem, bo jak już wielokrotnie pisałem czy mówiłem w tej branży potrzebne jest : kreatywne myślenie, logika, umiejętność analizy, wyciągania wniosków, odrobina cwaniactwa oraz parę innych cech których na żadnym szkoleniu nie wykształcisz. Sama umiejętność "klikania" odpowiednich funkcji w jakimś programie nie wystarczy. 

Osobiście uważam, że większość szkoleń to po prostu zwykłe wyciąganie kasiory z kieszeni naiwniaków ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Wracając do tematu głównego 

Czy ktoś nas przebije ?

Jak się okazało artykuł który został opublikowany wczoraj tj 13.10.2016 roku siedzi dzisiaj w TOP 1 dla frazy "wypas owiec w Bieszczadach" ....

Czy trzeba to komentować ? Myślę, że dla ludzi ogarniających tą branże nie trzeba , dla laików wierzących w (sz)moc dynamicznych SWLi jest to po prostu klasyczny przykład i potwierdzenie jaką to ma na dzień dzisiejszy wartość ;)

BTW

strona podlinkowana jedynie słusznym SWLem jest na 6 pozycji :D 

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

13.10.2016 roku siedzi dzisiaj w TOP 1 dla frazy "wypas owiec w Bieszczadach" ....

To tylko pokazuje skale trudności frazy, a SWL xanna potrzebował 3 mc by ją w 10 umieścić. Słabe.

Warto zauważyć, że tekst na pozycjonowanej przez xanna podstronie ma ponad 5000 znaków, zawiera zdjęcie i wielokrotnie użytą frazę. Wszystko wskazuje na to, że linkowanie tej podstrony e-weblinkiem nie działało pozytywnie na pozycjonowaną stronę przez co trwało to aż 3 miesiące

Ps. Tekst na stronie z top 1 mistrzowski

Tomek, masz tu moją "cegiełkę" :D  opublikowaną 3 godz temu :P

28somj4.jpg

PS

wynik z serpów dla użytkownika anonimowego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności