kazek76 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 DonLinkage + ocr + premium Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians2 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy do katalogów w Premium można dodawać wpisy w innych językach? www.lodzpozycjonowanie.com.pl - Agencja Interaktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Przy zakupie DL+OCR+Premium prosze się zgłaszać po rabat bezpośrednio na mail. Do Premium można dodawać wpisy w innych językach, ważne żeby przeważał polski. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 @okazwłoka co sądzisz o pomyśle, aby na listę TO DO dodać nową funkcję - liczbę linków wychodzących z danej miejscówki i zamieścić jako nową kolumnę w Bazie Adresów? Sprawdzanie tego parametru mogłoby się odbywać np podczas harwestowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 @okazwłoka Czy planowany jest rozwój - nowe miejscówki / nowe skrypty? Ew. mógłbym pomóc postawić kilka miejscówek na dość niszowym skrypcie bez bazy (każdy wpis to utworzenie osobnego pliku XML) Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Hauron - gdyby witryny internetowe składały się z jednej strony, wtedy to miałoby sens. A tak pozostaje sprawdzanie takich parametrów zewnętrznymi narzędziami. @stania.info - tak, planowany jest rozwój, gdy tylko uporam się z linktakiem i dużą aktualizacją WPisu, to siadam do DonLinkage bo trochę jest tam do zrobienia. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 16 minut temu, okazwłoka napisał: @Hauron - gdyby witryny internetowe składały się z jednej strony, wtedy to miałoby sens. A tak pozostaje sprawdzanie takich parametrów zewnętrznymi narzędziami. @stania.info - tak, planowany jest rozwój, gdy tylko uporam się z linktakiem i dużą aktualizacją WPisu, to siadam do DonLinkage bo trochę jest tam do zrobienia. @okazwłoka no rozumiem, chociaż adresy w bazie zapisywane są jako linki a nie tylko domena..więc chyba dałoby się to pewnie jakoś zrobić dodawanie na czarną listę wielu adresów jest teraz niemożliwe i takie sprawdzanie zewnętrznymi narzędziami jest kłopotliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nie widzę problemu wrzucić dodatkowego crona który będzie jechał po całej bazie i zliczał linki wychodzące, ale to niewiele komukolwiek da, bo np. w bazie są bardzo często adresy zazwyczaj utworzonych przez kogoś profilów/artykułów lub strony rejestracji. Wiedza o ilości linków z takich podstron na nic. Rozwiązaniem mogłoby być sprawdzanie ilości linków wychodzących z Twoich opublikowanych wpisów (z raportu). Ale czy nie ma do tego innych narzędzi, są dobre softy analizujące adresy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Tak to prawda, też mam narzędzie którym sprawdzam linki z raportów - ale odbywa się to już po dodaniu linka. W przypadku komentarzy jak poszło w śmietnik to jest zagwozdka.. i tu wolałbym sprawdzać przed dodaniem No chyba, że jak taka funkcja Ci bardzo nie leży, to może jakieś ułatwienia w segregowaniu/edycji baz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 No na pewno trzeba coś zrobić w tym kierunku, bo czasy walenia na oślep linkami dawno się skończyły. Jakieś propozycje oprócz zbierania ilości linków? PageRank ;)? A może (tak na serio) majestic (np TF), site, ostatni cache w google lub inne tego typu? 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 MOZ Rank? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dostępna jest aktualizacja: DonLinkage 6.6.7 ::: 30/04/2018 poprawka pobierania proxy z loginem i hasłem po api możliwość odblokowywania ip serwera/proxy przez rozwiązanie recaptcha2 za pośrednictwem 2captcha oraz anti-captcha.com zabezpieczenie przed próbami odblokowywania proxy, które są zablokowane na dłużej w Google 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauron Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Na hostingu w zenboxie, chyba dostałem blokadę na phpproxy z DL. W konfiguracji PHP Proxy DL mam "Connection error" a zwrot dla pliku bez względu na nazwę i ścieżkę ma taki komunikat : "HTTP/1.0 404 Not Found". Myślicie ze da się to jakoś obejść? Edytowane 1 Maja 2018 przez Hauron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hołdys Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @okazwłoka dodałem api z proxygen; autoryzacja po ip - donlinkage nie pobiera ani jednego proxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerbees1982 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Mam to samo. Przez api nie pobiera prosiaków https://dolp.pl | https://geodeta.olsztyn.pl | https://soulindexer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi