wojtekk Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nikt poważny nie korzysta z GG. I mówi to człowiek, który zna wszystkich poważnych i mniej poważnych tego świata Wróżbita jakiś czy co? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja korzystam z gg, czy to oznacza więc, iż niepoważnym jest??? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 GG używa sporo ludzi, ale np. więcej osób z firm Skype do komunikacji między sobą, przynajmniej ja mam takie wrażenie bo dość często nawiązuje się jakoś tam pierwszy kontakt, a potem z reguły pada pytanie o Skype. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 pada pytanie o Skype Ja niestety wtedy odpowiadam, że tylko gg, bo nie dorobiłem się kamerki i mikrofonu, tableta nie chce się odpalać a na laptopach instalować i zakładać nowych kont. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 nie dorobiłem się kamerki i mikrofonu czyli można być "zwycienscą" i "avatarem" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja wtedy odpowiadam że ani Skype nie używam ani GG. Telefonu mam czasem dość, maila tak samo, a jeszcze jakieś inne komunikatory ? O nie. GG nie jest aż takie złe, lecz w pewnym czasie miałem taki problem że na raz 20 osób coś chciało. Jak napisałem że nie ma już GG jako metody kontaktu odzywają się raz w tygodniu na maila i też dobrze. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 czyli można być "zwycienscą" i "avatarem" Na autobiografię to sobie załóż osobny wątek Ewentualnie na make-cash znajomym opowiedz swoją historię. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 czyli można być "zwycienscą" i "avatarem" Zwycienscy zmieniają auta w lisingu co 3 lata. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik.lola Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie mam GG od lat. Znajomi odeszli a ja szukam nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born66 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 --> Gadu-Gadu ma już nowego właściciela Ręce precz od moich anchorów. Produkujemy bezpieczne szkło laminowane z grafiką --> www.opusglass.pl Odkupię pojedynczą licencję SEOKatalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Po zmianie właściciela zachodzi pewna prawidłowość. Do tej pory pop-up reklamowy był tylko przy włączeniu komunikatora (sporadycznie wskoczył też w ciągu dnia), teraz przynajmniej 3-4 dziennie. Ogień. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 kadu i po problemie Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.