oryginalny nick Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Według mnie giełda tekstów będzie kolejnym strzałem w kolano zarówno dla nas, jak i dla GC. Klienci będą sięgać po teksty za niewielkie kwoty właśnie z giełdy, zamiast zlecać w normalnym trybie. Myślę, że nie muszę mówić jak to wpłynie na stawki... 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 U konkurencji macie giełdę, tutaj piszecie i od razu macie kasę, tam takie teksty moga być miesiącami (ilu to już ich z Giełdy nie sprzedawało po czasie tutaj) Zadbajcie o przyciągnięcie klientów 1 Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgregor333 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgadzam się, moim zdaniem giełda spowoduje jeszcze większą obniżkę cen. Moje liczne teksty leżały miesiącami w dwóch różnych miejscach tego typu i pies z kulawą nogą się nimi nie zainteresował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Popieram w całości przedmówców negujących w tym momencie wprowadzenie giełdy tekstów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dzień dobry, to ile można zarobić na giełdzie dodając 100 tekstów miesięcznie? Paweł Strykowski Reprezentuję Platformę Content Marketingową - WhitePress oraz GoodContent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiX Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie rozumiem was. Kiedyś darliście się o giełdę, a teraz nagle zmiana zdania... Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!! 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mi tam nie jest potrzebna, a już na pewno nie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluskaKRK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, KamiX napisał: Nie rozumiem was. Kiedyś darliście się o giełdę, a teraz nagle zmiana zdania... Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!! No teraz jak zleceń brakuje to myślę na pierwszym miejscu powinna być promocja, a nie tworzenie giełdy tekstów. To można odłożyć na później. I co to w ogóle za słowa: "Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!!"??? Opanowania trochę. Ja zresztą nigdy za giełdą nie byłam. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez kluskaKRK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgregor333 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Problem polega na tym, że jak zleceniodawcy zaczną brać teksty z giełdy, to normalnych zleceń będzie jeszcze mniej i ceny znowu pójdą w dół. Tak było kiedyś na innym portalu. Nie rozumiem, jak można tego nie dostrzegać. Poza tym giełda jest z punktu widzenia copy nieopłacalna - przynajmniej ja mam takie doświadczenia. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawig Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 44 minuty temu, KamiX napisał: Nie rozumiem was. Kiedyś darliście się o giełdę, a teraz nagle zmiana zdania... Wszyscy chcieliśmy giełdy i ma być!!! O giełdę to najwięcej darlas się Ty. Mi giełda na GC nigdy nie była i nie jest potrzeba. W obecnym kryzysie są inne priorytety. Jak ktoś tak bardzo chce wystawiać teksty na giełdzie to ma już istniejąca do tego platformę. Ciekawy jestem KamiX jaka tam masz sprzedaż... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dzień dobry, na dzisiaj zawieszamy w takim razie prace związane z giełdą. Skupimy się na funkcjach zwiększających atrakcyjność platformy dla klientów oraz na promocji platformy. Do tematu wrócimy jak się zrównoważy podaż i popyt na artykuły. Paweł Strykowski 4 1 Reprezentuję Platformę Content Marketingową - WhitePress oraz GoodContent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monis190 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 15 godzin temu, KamiX napisał: Wszyscy mów za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatosia Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 4 godziny temu, pawelek napisał: Dzień dobry, na dzisiaj zawieszamy w takim razie prace związane z giełdą. Skupimy się na funkcjach zwiększających atrakcyjność platformy dla klientów oraz na promocji platformy. Do tematu wrócimy jak się zrównoważy podaż i popyt na artykuły. Paweł Strykowski Jeśli chodzi o "Atrakcyjność dla klientów", to niech to nie będą kwoty wypłacane copywriterom! Pisałam już gdzieś kiedyś, że mamy inflację. Jeśli co któryś zlecający sam pisze na zlecenie to na pewno podnosi swoje stawki stosownie do podwyżek choćby prądu, bez którego nie da się ta drogą zarabiać (zdalnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ale można mieć solary i wtedy nie mamy prądu @kluskaKRK Ta pani mi na meila pisała przed całą specyfikacją że 3 zł za dużo, potem ze akceptuje ale jak rzuciła to wszystko to się przeżegnałem i pośmiałem Obstawiam że to jakiś pośrednik aaa to jedna z firm co ma tutaj konto niby "firmowe" Olałem ją Powodzenia 1 Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasward Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 To zlecenie to cebula lvl hard - zleceniodawca płaci za 500 znaków, wymaga co najmniej tysiąca... Zajrzyj na moją stronę o filmach i serialach: 500filmow.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi