kluskaKRK Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 W odniesieniu do tego, co napisałeś: 1. System ocen wprawdzie teraz jest, ale uważam, że w formie niemal zupełnie dla nas nieszkodliwej. Odkąd pojawił się obowiązek uzasadniania ocen poniżej 5, ocen niższych jest jak na lekarstwo. Potwierdza to tylko moje podejrzenia, że wcześniej wielu zleceniodawców dawało niższe oceny, bo tak, a teraz im się nie chce, bo trzeba uzasadniać 2. Boli mnie tylko to, że wprowadzane są zmiany, a my dowiadujemy się o tym po fakcie. Wcześniej było chyba inaczej. Nie każdy ma konto na forum, a maila informującego o wprowadzeniu systemu ocen nadal brak... 3. Zgadzam się z tym, że zleceniodawcy powinny znać faktyczną stawkę, którą za tekst otrzymuje copy. Niestety czasem umawiam się z kim na daną stawkę, a okazuje się, że zleceniodawca jest ogromnie zdziwiony wystawiając zlecenie, bo ma zupełnie inne dane na ten temat. Gdyby wiedzieli jak jest naprawdę być może stawki wzrosłyby. Tymczasem wydaje im się, że płacą nam 8-9 zł na rękę za 1000 zzs, a to jest niespełna 5 zł w rzeczywistości. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawig Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Co do o obowiązkowego uzasadniania ocen poniżej 5 to i tak nie działa to do końca, bo wystarczy, że klient napisze "nie podoba mi się i już" i to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 A może powinniście się wszyscy spakować i pojechać pomedytować w Bieszczady bo widzę iż kwestia ocen czy przecinków to dla was największy problem a nie cen tekstów czy procesu ich oceny przez moderatorów Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WDK2 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 godzinę temu, Herkules napisał: czy procesu ich oceny przez moderatorów Zanim zaczniesz o czymś pisać, sprawdź czy na pewno masz wystarczającą wiedzę, by to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dzień dobry, @kluskaKRK, jeszcze w tym tygodniu powinna zostać wdrożona informacja dla Klientów, ile dostają Copywriterzy na rękę za dany tekst Przepraszam, że tyle to trwało, ale po drodze napotkaliśmy jeszcze trochę problemów natury programistycznej. Pozdrawiam, Bartłomiej Tokarski Założyciel GoodContent.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 15 minut temu, GoodContent.pl napisał: Dzień dobry, @kluskaKRK, jeszcze w tym tygodniu powinna zostać wdrożona informacja dla Klientów, ile dostają Copywriterzy na rękę za dany tekst Przepraszam, że tyle to trwało, ale po drodze napotkaliśmy jeszcze trochę problemów natury programistycznej. Pozdrawiam, Bartłomiej Tokarski Założyciel GoodContent.pl W sensie — że może im się żal zrobi i dadzą nam więcej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dzień dobry, @Baba Jaga, nie wprowadzam sugestii - źle, wprowadzam sugestie - też źle? Oczywiście tylko żartuję Pozdrawiam, Bartłomiej Tokarski Założyciel GoodContent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dnia 15.06.2019 o 21:54, Wwwoman napisał: mile zaskoczona platformom. proszę nie pisz na goodcontent 1 CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 godzinę temu, jachu napisał: proszę nie pisz na goodcontent Ooooj tam ... dostępne są aplikacje i nakładki podświetlające błędy Nigdy nie miałam problemów z ortografią i stylistyką, ale dla pewności sobie jedną taką genialną wszystkowiedzącą zainstalowałam i działa lepiej niż Chołek w moim Tomtomie . Można się zdziwić, w jakich miejscach wymagany jest przecinek. Czasem nie lubię przecinków, burzą moją koncepcję przekazania emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wwwoman Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Oj, faktycznie razi po oczach. Sama widzę zawsze takie błędy u innych. Spokojnie w tekstach tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1991 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Też Wam ledwo działa serwis? Już od kilkunastu dni działa jakoś gorzej (przynajmniej u mnie). Teraz, od 30 minut, praktycznie nie mogę się zalogować i zarezerwować zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluskaKRK Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Just now, Matthew1991 said: Też Wam ledwo działa serwis? Już od kilkunastu dni działa jakoś gorzej (przynajmniej u mnie). Teraz, od 30 minut, praktycznie nie mogę się zalogować i zarezerwować zlecenia. no teraz i mi coś przymula wcześniej nie widziałam uchybień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1991 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) No u mnie czasami długo się ładują podstrony (inne strony działają fajnie). Teraz to już w ogóle słabo, po pięciu minutach od kliknięcia w rezerwację tekstu, przeszło do edytora, w którym mogę pisać Edytowane 2 Lipca 2019 przez Matthew1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodContent.pl Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Dzień dobry, Dziękuję za zgłoszenie, już zrestartowaliśmy serwer i powinno być w porządku Pozdrawiam, Bartłomiej Tokarski Założyciel GoodContent.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wracam jak bumerang do terminu automatycznego zatwierdzania tekstów przez system. Naprawdę nie da się skrócić tego terminu z 7 do 4 dni? To tak duży problem? Tak długie oczekiwanie naprawdę jest uciążliwe. Ostatnio coraz częściej zdarzają się zleceniodawcy, którzy liczą na automatyczne zatwierdzenie. Jedno kliknięcie — a im się zwyczajnie nie chce. Załamujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi