MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 @s_matysik Ale to Xaan osobiście głosił takie teorie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pewnie sam Googlebot byl na szkoleniu 3 razy https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 osobiście głosił takie teorie nie no bo to sprzeczne z SWL rotacyjnym Robert wspomniał o takiej teorii [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Robert wspomniał o takiej teorii Niechciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 tak, ale powtarzam jako teorię [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 W ciemnych okularkach jak mówią ruszcie dup.... I namawiają na szkolenie Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ale powtarzam jako teorię Kiedyś jak miałem chyba z lat 12 miałem teorie, że dziewczyny z kasy lubią kiedy ich łapie się za cycki. Niestety moja teoria nie wytrzymała nawet pierwszego testu, na dodatek ojciec po raporcie z testowania w dzienniku zlał mi dupsko. Więc zapamiętaj kolego, o teoriach, tym bardziej nie swoich lepiej nie wspominać przed wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 //szkolenie xannsem O żesz... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Niestety moja teoria nie wytrzymała nawet pierwszego testu a już po pierwszym zdaniu, miałem napisać, że co skorzystałeś to Twoje Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ale powtarzam jako teorię Kiedyś jak miałem chyba z lat 12 miałem teorie, że dziewczyny z kasy lubią kiedy ich łapie się za cycki. Niestety moja teoria nie wytrzymała nawet pierwszego testu, na dodatek ojciec po raporcie z testowania w dzienniku zlał mi dupsko. Więc zapamiętaj kolego, o teoriach, tym bardziej nie swoich lepiej nie wspominać przed wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami. mój kolega też miał podobną teorię w tych sprawach, 99 razy w pysk a raz się uda udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mam wrażenie, temat bije rekordy oglądalności. s_matysik jednego możesz być absolutnie pewien - już jesteś rozpoznawalną postacią w świecie seo. To się nazywa personal marketing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami no to czemu ludzie piszą tu że musi przejść ponad 4 tak naprawdę nikt tego nie wie do końca fakt linki nie miały dużej mocy, nie były podlinkowane itp. ale chociaż na jedną frazę powinny dać jakiś efekt postacią w świecie seo raczej w kularach żartów na PIO jest kilka osób które faktycznie pisze coś sensowengo, ale większość.. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 mój kolega też miał podobną Ja myślę, że nasze pokolenia i tak w 12 lat miało więcej w głowie jak obecnie pokolenie "rurkowe", zresztą to bardzo dobrze pokazują dyskusje PiO, i nie mowie o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 No co ,kolega juz chce kupic xrumera a to dopiero sie będzie działo, bedą chwilowki w topach Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 przyłóż 200k no właśnie wszyscy na PIO mówią o nie wiem jakiej ilości linków analizowałem trochę topy na popularne frazy chwilówki, tabletki na odchudzanie itp. większość stron nie ma linków w ilościach kilkudzieciu tysięcy, fakt, analizowałem to na ahrefs i majestic a linki można ukryć, ale jednak większość nie z pewnością ich linki są nieźle dopalone, ale do samej strony docelowej linków nie ma tak dużo [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.