Skocz do zawartości

Drodzy forumowicze, jaki typ sportów uprawiacie?

novum

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Dziś była piękna słoneczna pogoda, wiec przebiegłem nieco więcej jak zawsze (12 km). Oczywiście tylko ja i natura. :tuptup:

Wracając do domu tak sobie pomyślałem, że zapytam kolegów „po fachu” jakie typy i jak często sport uprawiacie? Oczywiście jesli uprawiacie. ;)

P.S. Hehe… ile można pracować…. :pisze:

P.S.S Dodam jeszcze, że ja oprócz biegania 3x w tyg., trening ogólniowydolnościowy 2x tyg, od czasu do czasu wspinaczka, pływanie, piłka nożna, wycieczki rowerowe.

:victory:

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

2xtydzień siatkówka, w zimie narty co najmniej 15 dni po kilka godzin, w lecie windsurfing ale nie regularnie, ostatnio wróciłem do brydża ok. 10 godzin na miesiąc na bbo online, dziś odebrałem z serwisu swoją kolarkę i pojeździłem z córką, niestety w deszczu. Reszta sportów w TV, właśnie czekam na Ligę Mistrzów.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Rolki co kilka dni (20-30km), i w tym roku na celowniku ze 2-3 maratony (tzn. dystans maratonu, w zawodach nie biorę udziału).
Jak jest zbyt późno albo pogoda nie sprzyja to krótkie bieganie (właśnie wróciłem, ok. 7 km), którego jednak nie lubię. Ale wzmacnia nogi, co się przydaje przy jeździe na rolkach.

Niestety zimą stagnacja, bo na nartach nie jeżdziłem już dobre 6-7 lat, mieszkam zdala od gór, a biegać się nie chce. I tym sposobem na wiosnę trzeba odrabiać kilkumiesięczne tyły...

3 lata temu zamiast rolek był rower, ale już po kilku tygodniach nauki jazdy w butach na kółkach żałowałem, że tak późno spróbowałem. Niemniej jak już się dorobię pożądnego jednoślada, to wrócę na polne ścieżki (preferuję lasy i polne dróżki ponad asfalt).

Jako, że dużo ostatnio pracuję(11-14h/dobę), to ze sportów tylko seks, ale że sezon w mojej branży skoczy się za jakieś 3-4 tygodnie to będzie czas na rower i pływanie...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

3bój nowoczesny:

podnoszenie ciężarów (od 50ml wzwyż)

karate

slalom gigant

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Napyerdzielam kilometry rowerem i na pieszo ;)

Miesięcznie:
- 100-140 km w biegu (cały rok, bez wyjątków - w śniegu, deszczu i pod wiatr)

~100-200 km na rowerze (marzec-październik)

Dodatkowo latem (czerwiec-wrzesień) dobijam się trekingowo - ile matka natura pozwoli ;) W zeszłe lato udało się tylko w sierpniu wyrwać na tydzień urlopu i połazić przez 4 dni po górach - wydeptałem ~150km

W planach, wciąż odkładanych na bok, jest pływanie + ogólnorozwojowe.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności