Gość vinall133 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam Zamierzam postawić swoje zaplecze i myślę tak ,że o reklamie z której mógłbym coś zarobić Jaki polecacie system kontekstowy do zaplecza ? Jak na razie znałem tylko adsense ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Adsense :-P Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jest jeszcze Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A może - adkontekst.pl Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tutaj stawki niskie Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To może AdSense? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Odpowiedź jest prosta i dziwię się że jeszcze nie padła: AdSense. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zdecydowanie lepiej od tego co proponują wyżej (a nie znają się widać kompletnie) wziąć AdSense. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Lixe żyjemy w ciężkich czasach: adsense to zło; katalogi to zło; GMO to zło; SWL-e to zło; Pandy i Pingwiny to zło... Jak żyć?? ( skoro otacza nas wszędzie złooo ) Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Proponuję AdSense https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja będe oryginalny i zaproponuję coś innego. Spróbuj adsense Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchwa Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 najlepiej jak każdy użytkownik forum to powtórzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cairns Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To zaproponuj coś innego. Ja też chętnie skorzystam z innego systemu reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Spróbuj tego: sam.szukaj.sobie.reklamodawców.net. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinal13 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Adsense na drugim koncie mam rozumieć ? Nie żeby moje zaplecze to było śmietnisko ale przed wujkiem google wolałbym wszystkich kart nie odkrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.