M0drzew Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie wierzyłem że ten rysunek to prawda :/ ale teraz juz wiem że tak Właśnie przyszedł mój 9-cio letni syn i... przeczytał ten tekst bez problemu, więc poziom trudności jest mierny, no chyba, że do tych 90% zaliczamy analfabetów i ludzi o wyjątkowo wysokich trudnościach społecznych (bezrobotni z niechęcią do jakiejkolwiek pracy etc.) jak dla mnie to te statystyki są z sufitu wzięte jak wiele propagowanych na forum... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroomH Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie wierzę, serio nie wierzę. Przychodzi gość, który chce podlinkować sobie precla, rzuca jakiś temat z ( | ) wzięty, artykuł jakby go napisał gimnazjalista (chociaż pewnie niejeden gimnazjalista poczuł by się obrażony w tej chwili) a wy o tym dyskutujecie... jak by było co najmniej o czym. Z resztą o content marketingu pisało się już 2-3 lata temu, ale jak widać niektórzy mają zapłon z deczka opóźniony. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 ogólnie marketing treści są to publikacje ekspertów z danej dziedziny a nie kogoś kto w (_!_) był i g..... widział a zżyna i pisze na podstawie innych rzeczy gdzieś znalezionych. Dobre posumowanie tylko że "ekspert" to jest koszt i nie sprawdza się w każdym przypadku. Gdy twoi potencjalni klienci to specjaliści to wiadomo że warto zainwestować w specjalistyczną treść bo inaczej "zrzynając z całego interneta" wychodzisz na dyletanta na poziomie onetu. Co innego też jest tekst z poziomu "doświadczonego użytkownika wihajstra" a co innego treść że "najlepsze wihajstry to są taka i takie" - {widziałem je jedynie na ekranie kompa i przeczytałem kilka opinii że są dobre} - autentyzm też jest w cenie podobnie jak eksperci. Cały temat i tak się sprowadza do tego iż jak ktoś nigdy nie potrafił "nawijać tekstem" w danym temacie w taki sposób że "głuchemu radio sprzeda" to nigdy nie będzie dobry w tworzeniu treści. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Content marketing to tworzą hobbyści i zapaleńcy tacy jak Tomas Matejicek https://www.slax.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 że "ekspert" to jest koszt i nie sprawdza się w każdym przypadku zgoda, i dlatego właśnie też się liczą teksty "doświadczonego użytkownika wihajstra" Wiadomo, że najlepsze są treści od realnych użytkowników produktu/usługi pisane na podstawie własnych doświadczeń. Cały temat i tak się sprowadza do tego iż jak ktoś nigdy nie potrafił "nawijać tekstem" w danym temacie w taki sposób że "głuchemu radio sprzeda" to nigdy nie będzie dobry w tworzeniu treści. W marketingu treści nie chodzi o "treści sprzedażowe" ale bardziej informacyjne. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Content Marketing a raczej Inbound Marketing to nic innego jak... Bez urazy Tomek, ale jeśli dla Ciebie pojęcie content marketingu jest tożsame z pojęciem inbound marketingu, to kategorycznie nie powinieneś nikogo szkolić a samemu zainwestować w trochę (albo nawet więcej niż trochę) wiedzy i to na poziomie bardzo podstawowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W marketingu treści nie chodzi o "treści sprzedażowe" ale bardziej informacyjne. Nie chodziło mi o zakres i cel treści chodziło o sposób jej prezentacji. Można napisać na dany temat w miarę ciekawy "porywający czytelnika" sposób. Owszem można też informacyjnie lać wodę i podawać treść w siermiężnym stylu ale wtedy to musi to być konkretna informacja w danym temacie w stylu jest problem A i rozwiązanie 1,2,3 poparte konkietami. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzynami Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Artykuł nic nie wnosi nowego do branży. Informację w nim zawarte są podstawą podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzepa Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W marketingu treści nie chodzi o "treści sprzedażowe" ale bardziej informacyjne. dokładnie - typowe "call to action" nie ma miejsca w CM... RankingPro.pl - rankingi produktów NajlepszyCatering.pl - porównywarka diet pudełkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 .... Właśnie przyszedł mój 9-cio letni syn i... przeczytał ten tekst bez problemu, więc poziom trudności jest mierny, .... Ja to byłym dumny z syna, szkoda że ty swojego oceniłeś na poziom mierny :/ ... Bez urazy Tomek, ale jeśli dla Ciebie pojęcie content marketingu jest tożsame z pojęciem inbound marketingu, to kategorycznie nie powinieneś nikogo szkolić a samemu zainwestować w trochę (albo nawet więcej niż trochę) wiedzy i to na poziomie bardzo podstawowym. Liczę na to że skoro powiedziałeś A to umiesz powiedzieć B i mi to wytłumaczysz chętnie posłucham twojej opinii Artykuł nic nie wnosi nowego do branży. Informację w nim zawarte są podstawą podstaw. Czy czytałeś napewno pierwszy post w temacie ?????? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja to byłym dumny z syna, szkoda że ty swojego oceniłeś na poziom mierny :/ Wnioskując po "blogu" seoparty net - pisać Pan nie umie, a po powyższej wypowiedzi, czytać ZE ZROZUMIENIEM też nie... A jeżeli walimy komuś per "Ty" to wypadałoby wielką literą... ahhhh zapomniałem ... pisać Pan nie umie ;-) Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 @up a dlaczego założyłeś ze musze umieć? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja tam odnoszę wrażenie, ze Xann trafił do jakiegoś sanatorium i się nudzi Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja natomiast odnoszę wrażenie, że coraz częściej, powodem pisania postów na tym forum jest desperacja - a powinna być innowacja. Odechciewa się czytania. https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.