farcrytabor3 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Woda zazwyczaj jest miękka, o pH ok. 5,5 i temperaturze miejscami dochodzącej do 30 °C Jednak trzeba coś im zapewnić to nie figurka na meblu , mogą żyć bez napowietrzania dlatego, że to ryba labiryntowa, oddycha powietrzem atmosferycznym. Ale w naturze wieje wiatr pada deszcz itp .... W jego południowchińskim biotopie można spotkać go w wodach stojących ubogich w tlen, zarośniętych gęstą roślinnością o spokojnym nurcie, w zalewowych sadzawkach, w małych stawach, kanałach irygacyjnych. Spotykany na polach ryżowych i rozlewiskach. A weź odtwórz takie środowisko "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sporo sie tych specjalistow zrobilo;D wystarczy sweet focia i domenka obok zeby zostac szpecjalista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 wystarczy sweet focia i domenka obok zeby zostac szpecjalista? Nie, to nie takie proste, trzeba czegoś więcej. 1. Pojechać na jakiś seofestiwal na którym będzie zatrzęsienie specjalistów. Zakręcić się z browarem w ręce na afterparty dookoła, popytać kto tam specjalista itd. 2. Na drugi dzień na kacu w wątku w którym specjaliści się lansują wzdychając cóż to był za wieczór dać znać, że się było! 3. Kupić domenę, postawić wordpressa i we wstępnym wpisie opisać, że było się tu i tu, podlinkować parę blogów specjalistów (dostaną trackbacki, może zauważą). 4. Napisać kilka wpisów na tym blogu, jaki to się ma wizje na przyszłość, jakie to mrozy panują albo odmrożenia. 5. Ostatni etap - WHS - spamowanie komentarzy z linkiem do swojego bloga "specjalisty seo" innych "seo specjalistów" komentując ich wspaniałe i merytoryczne artykuły. 6. Trwać w tym kółeczku wzajemnej adoracji, nie zapomnieć codziennie skomentować czegoś na innych blogach "seo specjalistów" i czekać aż w końcu ci specjaliści zaczną cytować Twoje wypowiedzi na swoich specjalistycznych blogach, wtedy kolejni specjaliści dowiedzą się o Twoim blogu i już będziesz popularnym "seo specjalistą". 7. To już dla wyższych sfer - mianowicie "śmietanka seo specjalistów", ale o tym może już ktoś inny... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 "Śmietanka" w aspekcie kobiet, brzmi mi tak jakoś specyficznie Miłego dnia, najlepsze jest iż to przykład "prognozy", "spekulacji" czyli ot, ja też mogę powiedzieć, iż pozycjonowanie w Google będzie takie czy siakie, ale tego nie wie nikt, nawet najstarsi indianie Ps. Kobiety uśmiechajcie się do tych waszych zdjęć czy to raczej te dyplomowe Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A u mnie w akwarium dzisiaj taki widok. Gupik z całą krewetką w paszczy... PS Tak wiem, że gupiki nie lubią krewetek ale do tej pory ofiar nie było BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A może jednak pio nie zeszło na psy.. ostatecznie dowiedziałem się czegoś o rybkach Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 @haze red cherry? Bardzo fajnie prezentują się wśród ciemnozielonych roślin. @ravau napiszę Ci coś w tajemnicy, burzliwe dyskusje o SEO prowadzimy na akwarystycznym nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak red cherry. Racja fajnie wyglądają na ciemnozielonych roślinach Na czarnym tle chyba też będą fajnie wyglądać? Zbieram się do zakupu na razie za tło robi mi ściana (jak na zdjęciu). BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 7. To już dla wyższych sfer - mianowicie "śmietanka seo specjalistów", ale o tym może już ktoś inny... Trzeba zdobyć Level 9 lub status "Najlepszego Współtwórcy" tutaj ===>> https://productforums.google.com/d/forum/webmaster-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 "Najlepszy współtwórca" (Total Komander): Google forum wspierają Najlepsi Współtwórcy - bardzo aktywni użytkownicy forum i doświadczeni webmasterzy A że tak zapytam - co to ma wspólnego z seo i pozycjonowaniem? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mówimy o byciu śmietanką i żeby nią zostać trzeba się udzielać na tamtym forum w tematach o ściąganiu filtrów. Takie jest moje zdanie. Wejść tu i przewinąć na sam dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 NIe 3ba podpieprzać żeby zostać TC ... można było zostać na długo przed DT, jak również możńa być TC z produktów np Adwords, youtube, Adsense czy inne ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Błąd!! W Polsce mamy jakieś 38 milionów specjalistów - od wszystkiego. Polak jak się urodzi to z automatu zna się na medycynie, muzyce i piłce nożnej - wysysa to chyba z mlekiem matki. Wraz z wiekiem nabywa także wiedzy niemal na wszystkie tematy - na historii począwszy, poprzez rozród gatunków chronionych aż po tornada i inne klęski żywiołowe. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A tutaj dalej pchają się jak do lustra na siłowni a prężą się P.S. Też kiedyś miałem rybki, a jakże. Teraz brak czasu, niestety. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Polak jak się urodzi to z automatu zna się na medycynie, muzyce i piłce nożnej Błąd. Na medycynie, prawie i polityce. Jeszcze dodatkowo większość to wędkarze, którzy łowią taaaaaaką rybę. Nie wspomnę o baniakach, specjaliści od baniaków. jest tych specjalnych profesji. Bo polak zna się na wszystkim. E. Aby dostać tytuł Total Commandera trzeba wyłapać określoną ilość stron i zgłosić do SQT. Najlepiej jak to będą strony łamiące wytyczne. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.