-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Beckson
Cześć,
Tak się złożyło, że wracam na forum po +/- 10 latach przerwy
Pracuję obecnie nad sklepem postawionym na Shoplo. Rynek dość konkurencyjny, bo kosmetyki, z naciskiem na kosmetyki koreańskie (głównie pielęgnacja twarzy).
Przez te 10 lat w pozycjonowaniu zmieniło się sporo, nie jest jeszcze do końca 'zaktualizowany'.
Macie może jakieś porady, biorąc pod uwagę że działam na Shoplo?
Zacząłem linkować w katalogach, w produktach i kategoriach są dodane meta. Sklep jest online około 3 tygodnie, widzę że jeszcze nie został dobrze zindeksowany. Z góry dzięki za wszelkie porady!
PS. sklep dostępny tutaj >> kosmetyki do twarzy
-
By rokko
Sprzedam domenę: konopie-lecznicze.pl
Domena pod sklep w tej tematyce.
Aukcja BCM od 1 PLN.
Sprzedaż za pośrednictwem Aftermarket. FV od Aftermarket.
Szczegóły: https://www.aftermarket.pl/domena/konopie-lecznicze.pl/
Kontakt za pośrednictwem Aftermarket lub poprzez e-mail: kontakt(małpa)socialtrends.pl
Zobacz również inne aukcje od 1 PLN - https://bit.ly/aukcje_od_1_pln
Pozdrawiam,
Mariusz
-
By MSP_2020
Witam,
Sklep jest postawiony na skrypcie EPROshop .
Firma-matka już nie świadczy wsparcia dla swojego produktu.
--
Poszukuję programisty PHP który "ogarnia" skrypt sklepu internetowego EPROshop (www.epro.com.pl) bądź jest w stanie rozeznać się w skrypcie
na tyle, aby wykonać trochę prac.
Prac programistycznych jest sporo (od koniecznych, przez dalsze usprawnienia - zależy na ile uda się rozwiązać podstawowe problemy i będzie sens iść dalej).
Graficznych prac raczej nie ma.
--
Sprawy podstawowe:
1) naprawa pewnego błędu (przy edycji zamiast pojedyńczego cudzysłowia w kodzie umieszcza \") ---- problem zostanie dokładnie opisany
2) aktualizacja do bieżących wersji PHP (aktualnie zgodność z PHP 5.3) ------- WYCENA
3) wiele innych zleceń i ile uda się rozwiązać ad1, a najlepiej ad1+ad2.
KONTAKT:
max_off@o2.pl
-
By herbit
Zleecę przygotowanie tekstów na potrzyby sklepu internetowego. De facto chodzi o fachowe przerobienie istniejących już artykułów, zaczerpniętych z różnych stron internetowych, blogów i publikacji. Zależałoby mi na ciekawych, angażujących potencjalnych klientów opisach produktów.
Istnieje możliwość nawiązania dłuższej współpracy, dlatego mile widzana byłaby opcja otrzymywania faktur VAT za kolejne zlecenia.
Oferty proszę kierować na adres: aftercoma@wp.pl
-
By fenna
Witam,
Zlecę pozycjonowanie sklepu z branży bhp.
Adres: sklep.techemznaki.pl
Interesują mnie wyłącznie oferty z rozliczeniem w modelu efektywnościowym.
Proszę o kontakt na adres: kwiniewska(małpa)techem.com.pl
-
Recommended Posts