mghost.pl Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 A ja dla odmiany wkładam kolejny serwer do szafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @Siciliano, a ja szukam auta ;d SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 A ja nie śpię, bo mi google wszędzie wwala mapy googla po lewej stronie wyników pod adwordsami... nawet na wiele haseł na długi ogon.... o ile było to do przyjęcia po prawej stronie o tyle po lewej jest to wyjątkowo denerwujące... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisTent Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie śpię bo pojutrze wybieram się w pierwszą w życiu dalece zagraniczną podróż służbową. Mój organizm nie chce okazać zmęczenia, więc muszę zacząć zmuszać się do snu. Dobranoc! 1 Sprzedaję namioty.. dużo namiotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Kris najważniejsze to motywacja do spania ! Ja tam zawsze mam z tym problem i potem śpię po 5-6h na dobę. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 ale to normalne jak trzeba rano wstać Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam nad rankiem, trzymcie kciuki zaraz jadę z żoną na porodówkę - po dziedzica tronu 1 Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie śpię, bo... myślę. Myślę jak zbawić świat, jak nie świat to chociaż powiat. Myślę, jak uczynić lepszym siebie. Myślę, cóż uczynić, by życie stało się przyjemniejsze. Myślę, że... czas już powoli....mimo wszystko...iść spać. Dlaczego? Bo i tak świata niestety nie zbawię. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Myślę, że jak odstawisz to co brałeś to powinno od razu się polepszyć... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 a ja nie śpię, bo trzymam kredens. 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A ja buszuje w kredensie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ja właśnie wróciłem z pracy i jestem wypompowany.Aż chciałoby się zaśpiewać to: Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzień wstaje to można się położyć spać 1 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi