Beerbant Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ale jak zapcha ci się kibel, Wtedy przydaje ci się praktyka z karnego przepychania kibli w wojsku Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wszystko pięknie jak nasz czas i wybór, ale jak zapcha ci się kibel, to będziesz wydzwaniał po znajomych aby polecili ci hydraulika, czy szukasz na szybko jakiego szpenia w necie który jest akurat wolny, a czekać nie możesz bo gó*no masz już na ostatniej prostej Ogólnie w domu kible się nie zapychją, intalacja kanalizacyjna (jak i inna) została poprawnie zrobiona przez sprawdzonego fachowca z polecenia. Jeśli trafi się takie nieszczęście to potrafię sam przepchać prawie każdą rurę/dziurę/otwór. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 to potrafię sam przepchać prawie każdą rurę/dziurę/otwór. jakby co, to w Lidlu widziałem specjalistyczną linkę do przepychania kibla z kamerką (199 zł) i bez (78 zł) Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 specjalistyczną linkę do przepychania kibla z kamerką Tyle, że w takiej kamerce gó**o widać. A wracając do speców od remontów to przewinęło się ich trochę u mnie przez ostatni rok, jednych mógłbym polecić a innych sam na starcie z domu wyrzucałem. Przyszło dwóch gości ściankę z regipsów stawiać i pytają się mnie czy mam nóż do regipsów. Teraz całą wykończeniówkę robię sam (po parę godzin dziennie - hobbystycznie bo mi się to spodobało ) i żaden spec nie zrobi Ci tak jak zrobisz sobie sam, ale trzeba być cierpliwym i mieć na to warunki, że możesz sobie pozwolić na wyłączenie pomieszczenia z użytku na np. miesiąc. Teraz jedyny z fachowców jaki do mnie przychodzi to elektryk. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tyle, że w takiej kamerce gó**o widać. Ty chciałeś w sraczu widzieć co innego ? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tyle, że w takiej kamerce gó**o widać. Ty chciałeś w sraczu widzieć co innego ? Zależy jaka była impreza i co nawrzucał ;-) Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje. Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Każdy link jest szkodliwy Ja robię tak, że link nie szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 @up bo szkodliwość linków maleje wprost proporcjonalnie do ilości spożytego trunku % przez osobę dodającą przedmiotowy link.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Każdy link jest szkodliwy Ja robię tak, że link nie szkodzi. ma raczej na myśli spamowanie wyników wyszukiwania przeróżnymi domenami z ... czym, z linkiem do domeny głównej? Czytanie ze zrozumieniem się kłania panowie, wiem, że dla niektórych to wielki wysiłek, ale nie ma co zdań z kontekstu wyrywać. Jeżeli spamuje się inne domeny a nie docelową to jak mogą linki do docelowej szkodzić jeżeli ich nie ma? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 IMHO wszystko sobie wyjaśniliscie włącznie z tym kto ma dłuższego. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.