Nikonem Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Robię trochę porządków na zapleczu. Natrafiłem na starego linka do mojej strony w katalogu - wpis istnieje od 5 marca 2008 roku. Pamiętam, że dodawałem wtedy do wszystkich katalogów ten sam wpis i tytuł czyli anchor. Jedno i drugie było do bani bo nikt takiej frazy w ogóle nie szukał Dodawałem do nie więcej niż 30 dziennie (jak miałem czas). Tekst napisałem w Word i dawałem kopiuj/wklej w formularze. PiO czytałem ale nie byłem zarejestrowany. Pracowałem na laptopie Compaq, który miał mniej ramu niż mój S4 Jakie macie najstarsze wspomnienia z katalogowaniem? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Pierwsze wpisy w zgredzie - sierpień 2006 Opis z palca, dodany chyba na jakimś stacjonarnym AMD Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Mój pierwszy katalog istnieje od października 2007r. - ale leży sobie odłogiem i nie przyjmuje wpisów od 5 lat (dodanych ponad 4,5k stron). A co do moich pierwszych wpisów - próbowałem oprogramowaniem znanego tutaj specjalisty od sieci neuronowych - było to gdzieś w styczniu-lutym 2007r. - ale raczej wpisów ze świecą szukać, bo skuteczność programu była nikła, a program opierał się na Qlwebach. Dla zainteresowanych https://www.forum.legalne.info.pl/katalogowanie-stron-internetowych-qlweb-t13197.html/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 @up z podanego linku: Cena katalogowania:2000 katalogów - 5 zł Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Marzec 2005 wpis w qlwebie Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmod Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 niedawno zostałem zmuszony do zdejmowania wpisów z 2008 roku:( Alkowiki - dla większego relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 https://katalog.wp.pl/kuchnia-przepisy-kulinarne/331379-wpis/ 21.12.2004 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Beer - mam mały monitor- czy tam są jeszcze te stare drewniane naczynia ? ps. jak widać z wiekiem : .... smacznie.com .......................kulinarnypodryw.pl ....... chłopie Ty się nie takimi laskami zajmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Z wiekiem człowiek się robi wybredniejszy . Co do katalogowania to pierwsze wpisy dodawałem w '97 roku jak stawiałem stronki pod PP ero Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Co do katalogowania to pierwsze wpisy dodawałem w '97 Ja w 98 lub 99 roku na Polboxie, oczywiście już ich nie ma. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 pierwsze wpisy dodawałem w '97 roku jak stawiałem stronki pod PP ero tera to sie nazywa "vintage" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getmarried Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To ktoś wchodził na te Wasze strony internetowe w '99 roku? Pierwszy komputer dostałem w '00 roku i nie myślałem, że można w nim założyć coś takiego jak internet. Dopiero 2 lata później dowiedziałem się, że jest coś takiego jak 56 kbps i modem telefoniczny. Możecie być piękni na swoim weselu. Wystarczy makijaż ślubny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Kolejny temat z cyklu "kto ma dłuższego"? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To ktoś wchodził na te Wasze strony internetowe w '99 roku? '97-'99 średnia odwiedzalność stronek z PP ero to 40 K UU/mies a CTR banerów w granicach 60% , niektóre firmy płaciły (przy ograniczeniach) 0.8 $ za klik ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Cieszę się, że nadal działa tu "stara gwardia". Moja pierwsza zarejestrowana domena jest z 2001 roku. Wcześniej się jeszcze korzystało z prv.pl, czy też darmowych hostingów typu free.com.pl (ktoś to jeszcze pamięta?!). W tamtym czasie "naturalne pozycjonowanie" polegało na dodawaniu do wszelakich spisów/katalogów firm na portalach, ponieważ jeszcze wtedy dawało to spory ruch. Mało z tego przetrwało, ale część wpisów jest tak datowana, w tym wpisy z DMOZa. P.S. Już wtedy ciężko było znaleźć krótką, sensowną domenę z mojej branży When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.