zgred Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 zwykły szary user ... nie wie do czego te serwisy służą Wie wie - do Mnie trafiają tacy, którzy wiedzą co to za narzędzia i jak się poruszac w panelu no i do czego służy DT - nie epatuj tak ignorancją - klienci zaczynają być "edukowani".i czytają nawet to forum. wymaga jednego zwoja mózgu więcej od konia. To samo tyczy się niektórych właścicieli SWLi i pozycjonerów. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wypraszam sobie ... Ja mam dwa i 1/2 zwoja .... <foch jak uj> Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Bre -No to na bogato A tak przy okazji zauważyliście spadek pozycji naszego forum na kilka fraz np. pozycjonowanie ? Zawsze forum siedziało w topie a teraz mam info ze swojej sprawdzarki że wisi na 18 pozycji.... czyzby Pani Kasia maczała w tym palce ? Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Bre -No to na bogato A tak przy okazji zauważyliście spadek pozycji naszego forum na kilka fraz np. pozycjonowanie ? Zawsze forum siedziało w topie a teraz mam info ze swojej sprawdzarki że wisi na 18 pozycji.... czyzby Pani Kasia maczała w tym palce ? Po ostatnich zamieszaniach na wiele fraz google zamroziło wyniki, spadek forum i wzrost pozycji nowych domen oznacza odblokowanie tej frazy - na jakiś czas Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Google tworzy swoje oprogramowanie dla zwykłego usera np: obsługa Adwords jest banalnie prosta i wymaga jednego zwoja mózgu więcej od konia. Pieprzysz Panie głupoty i herezje :) Google tworzy oprogramowanie dla siebie a nie usera! Celem jest kasa a środkiem "darmochy" dawane gawiedzi! Ja mam chyba kilka zwojów mniej od konia, bo jak się zaloguje na jakiejś usłudze to tak naprawdę nie wiem gdzie jeszcze jestem (tu zalogowany a tu nie). Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Obaj macie rację - AdWords jest tak skonstruowany, że utworzyć kampanię jest łatwo, potem równie łatwo traci się kasę na rzecz Google, z powodu jej niezoptymalizowania. Żeby utworzyć DOBRĄ kampanię potrzeba już trochę więcej wiedzy i doświadczenia. ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Spróbuj opisać komuś w mailu - jak ma uruchomić kampanię kilka kliknięć i kampania gotowa. Oczywiście nie mówię o optymalizacji. To przychodzi z czasem jak ktoś jest rozgarnięty. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 .... Oczywiście nie mówię o optymalizacji. To przychodzi z czasem jak ktoś jest rozgarnięty. Ci mniej rozgarnięci wydają wiecej kasy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wie wie - do Mnie trafiają tacy, którzy wiedzą co to za narzędzia Czyli nie mówimy o "zwykłych szarych userach", tylko o zwykłych szarych czytelnikach "WHT"-owych blogów. Jak pojawia się ktoś nowy, to czasem na jego nieszczęście, zaczyna od niewłaściwych lektur i technik Ja mam dwa i 1/2 zwoja To możesz zacząć serię szkoleń dla tych z jednym nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ci mniej rozgarnięci wydają wiecej kasy No i to jest główny "target" korpogoogle Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ci mniej rozgarnięci wydają więcej kasy ... i często nawet nie wiedzą o tym, że nic im to nie daje. Kampania bez solidnej optymalizacji mija się z celem, szczególnie teraz, gdy dużo osób, w panice, rezygnuje z SEO na rzecz AdWords. https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy stalink też jest pod obserwacja? Czy należy pościągać linki Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy stalink też jest pod obserwacja? Czy należy pościągać linki Jest, ja nawet dokupiłem więcej pkt Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy stalink też jest pod obserwacja? Czy należy pościągać linki Pościągać linki, rozstrzelać właściciel znajdujących się tam stron a na dodatek zbombardować DC na którym stoi system .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No piękna szeptanka poleciała To ja tez sobie dokupie na Statlinku i Seomatiku Chocuaż na tym ostatnim widzę same wzrosty Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.