MKucinski Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A to nie wystarczy wkleic domain:*.pl domain:*.com? Cholera :/ Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A to nie wystarczy wkleic domain:*.pl domain:*.com? Cholera :/ wkleić możesz - tylko narzedzie to pomija Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Powiem tak: spamować też trzeba potrafić, a nie nap*erdalać jak wlezie, a później rwać włosy z głowy. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttank Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Że spamować "trzeba umić" to ja się całkowicie zgodzę. Ale przecież do tej pory było tak pięknie! Tak ładnie linkowałem: seokatalogi, wpkaty, precelki i piramidki małe i duże, blaściki, komentarze, posty... A tak serio to nie skorzystam z disavow za żadne skarby (problem w tym, że zrobili to inni). Ja nie oddam ani pół linka. "La garde meurt, mais elle ne se rend pas!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Powiem tak: spamować też trzeba potrafić, a nie nap*erdalać jak wlezie, a później rwać włosy z głowy. a ja powiem tak: nawet jak we własnym mniemaniu i dla własnego świetnego sampoczucia będziesz linkował piknie, słodko i cudownie to i tak jak masz być trafiony to po prostu trafiony zostaniesz. Kwestia kiedy... Teoretycznie obraną strategią linkowania zwiększasz lub zmniejszasz ryzyko, z naciskiem na wyraz "teoretycznie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Przez ostatnie dni wejście większości słów do TOP10, dzisiaj spadek do TOP20. Jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 a ja powiem tak: nawet jak we własnym mniemaniu i dla własnego świetnego sampoczucia będziesz linkował piknie, słodko i cudownie to i tak jak masz być trafiony to po prostu trafiony zostaniesz. Kwestia kiedy... I tu się zgadzam. Najgorzej, że jak już trafiony, to praktycznie też zatopiony i żadne disavowy, prośby, optymalizacje nie pomogą. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek84 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Przez ostatnie dni wejście większości słów do TOP10, dzisiaj spadek do TOP20. Jak u Was? U mnie cały czas około 90 miejsca na główne frazy Ale strony zapleczowe jakoś dziwnie wysoko i kasowo chyba nawet lepiej niż przed tym zwierzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ogólnie duży ruch, prawie jak dzisiaj na cmentarzu ale wszytko w granicach +1+2 lub -1-2, jakiś większych skoków czy spadków brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Już w następnym tygodniu czeka nas co miesięczny updejt Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 czeka nas co miesięczny Kobiety powiedzą, standard. My tez się przyzwyczajamy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A tak serio to nie skorzystam z disavow za żadne skarby (problem w tym, że zrobili to inni). Korzystanie z tego narzędzia przeczy logice, zamiast niego lepiej od razu zasilić konto adwords. Volksguglarze twierdzą, że to pomaga. Tylko z czego będziesz dalej linkował? Jak widać po "skuteczności" ostatniego updatu, nasza "V koumna" znalazła sporo naiwniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafira Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam Czytam sobie tak od miesiąca ten wątek, bo jak większość tu obecnych poleciałem o ładnych parę pozycji w dół i normalnie ch..a mnie bierze jak widzę co teraz raportuje google na pierwszych pozycjach. Jeden z moich tematów to numizmatyka. Dwa bardzo istotne zwroty w branży to numizmatyka i sklep numizmatyczny. To są hasła na których od lat wiele firm pozycjonerskich łamało sobie zęby i w końcu odpuszczało. A teraz na pierwszych dwóch stronach 3/4 linków to jakiś mega chłam. Na pierwszych miejscach kompletne przypadkowe wpisy w panoramach itp. portalach. To przestaje być użyteczne dla ludzi. Sorry, że tak trochę offtopic. Musiałem się gdzieś wypisać Na dłuższą metę google chyba zacznie tracić userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Cienkie to musiały być firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafira Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie sądzę, to wynikało raczej z bardzo intensywnej konkurencji na niektóre frazy praktycznie niespotykane w innych branżach. Nazwałbym to silnymi barierami wejścia budowanymi przez lata:). A teraz nagle te bariery się zawaliły i pojawiają się jakieś wynalazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.