Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie mogę się zgodzić z tobą że ktoś jest tu beta testerem gdyż aplikacja działa wyśmienicie

Ja tam nie wiem, póki co śledzę tylko ten wątek i za dużo się nie wypowiadam.

Czy przeoczyłem jakiegoś chociaż JEDNEGO użytkownika, który by tu napisał, że 'aplikacja działa wyśmienicie' ? Czekam na takiego i wtedy zacznę działać z softem.

Póki co OF chyba działa wyśmienicie tylko dla producenta ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie tak jak pisze mario1973 na forum nie wypowiedziała się jeszcze pochlebnie żadna postronna osoba, także 1 osobie (producentowi) działa, a 200 innym nie ?

Ja wiem, że taka rola producenta, choćby soft był katastrofalny to i tak go musisz wychwalać pod niebiosa itp., ale trochę pokory by się przydało. To tak jak z trenerem najmana, który musiał mówić, że najman pokona wszystkich bo to jego zawodnik był.

@Kojotku, to Twój soft i sam wiesz co dla niego najlepsze. Ja napisałem tylko co mi się nie podoba. Cieszę się, że wyjaśniłeś mi sprawę z modami. Przyznaję Ci zatem rację, że jest to przydatna rzecz. Jeżeli OF będzie się w tej kwestii rozwijał, to bardzo dobrze dla tego softu. Co do drugiej kwestii, jaką było to że zarzucałem Ci brak baz do wymienionych przeze mnie skryptów, to tak nie było. Napisałem wyraźnie, że nie jest to problem.

Reszta twoich problemów wynika tylko z braku doświadczenia oraz przyzwyczajenia że kupujesz soft i wszystko za Ciebie zostaje zrobione

Dziękuję Ci za to - przenikliwy z Ciebie gość.

seowyszbanner.gif

Działa komuś OmniFlash na Hekko? Mam serwer na 2 instancje specjalnie pod produkty Omni. Polecany zresztą w pierwszym poście przez Kojotka. I otrzymuję info: Follow location is not available. Oraz: Your server does not meet minimal requirements of OmniFLASH.

Ma ktoś podobny problem?

Działa komuś OmniFlash na Hekko? Mam serwer na 2 instancje specjalnie pod produkty Omni. Polecany zresztą w pierwszym poście przez Kojotka. I otrzymuję info: Follow location is not available. Oraz: Your server does not meet minimal requirements of OmniFLASH.

Ma ktoś podobny problem?

Muszisz przekonfigurować serwer, ma to związek z jego ustawieniami

Dokładnie tak jak pisze mario1973 na forum nie wypowiedziała się jeszcze pochlebnie żadna postronna osoba, także 1 osobie (producentowi) działa, a 200 innym nie ?

Ja wiem, że taka rola producenta, choćby soft był katastrofalny to i tak go musisz wychwalać pod niebiosa itp., ale trochę pokory by się przydało. To tak jak z trenerem najmana, który musiał mówić, że najman pokona wszystkich bo to jego zawodnik był.

Podejrzewam iz osoby wypowiadające się oczekują wsparcia ze zrozumieniem OF, te które radzą sobie z jego obsługą nie tracą czasu na posty tylko namiętnie testują ten soft ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności