Kode Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jak dla mnie mistrz ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Prawda Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Odpowiada na pytanie jak rasowy polityk Profil Blogger Strona domowa ranking blogspot.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 a więc to wina proszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobre barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 hehe zaje*mocne Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Doskonałe https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocny5 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja nie wiem, skadsię przedewszystkim biora tacy dziennikarze, którzy chodzą po ulicach i zadaja takie durne pytania. I ze gdzie to potem leci, w telewizji? I co, i ze ktoś to ogląda, tak? Architekt Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.