seonerd Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pewnie wejdzie teraz ten uptdate dotyczący przymusu werifikacji stron w narzędziach webmasterów, który zapowiadałeś jakiś czas temu, o którym Ci powiedział jeden z pracowników (inżynierów?) z Google i z którym się spóźniają niestety. Mam nadzieję, że te 4000 kont Google, które założyłem jakiś czas temu w końcu się przydadzą... A, i ktoś jeszcze zapowiadał ostateczny koniec katalogów, update Google Venom czy jakoś tak. Też teraz wejdzie zapewne. Oczywiście nie należy równiez zapominać o preclach, które będą miały ujemną moc według jednego z ostatnich tematów na forum. dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja mam jeszcze pytanie, jak z indeksowaniem nowych treści, odkąd zaczęła się huśtawka? Bo mi się wydaje, że spowolniło znacznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mam to samo wrażenie że dostało trochę po hamulcach. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja mam jeszcze pytanie, jak z indeksowaniem nowych treści, odkąd zaczęła się huśtawka? Bo mi się wydaje, że spowolniło znacznie.. Może jak by tak było, klka ostanich dni słabiej łyka, ale to jak wiadomo róznie bywa. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że zbliża się koniec Google. Dobrze by było stworzyć jakiś projekt w którym pozycjonerzy napędzali by rynek na inne wyszukiwarki np. bing Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A u mnie dla odmiany jest świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 wiesz u mnie powiedzmy, że jest świetnie, bo podczas jednego zapytania strona jest top2 (teraz już częściej się tam trzyma 7/10 zapytań), ale w pozostałych 3/10 jest top50 co już świetne nie jest, jeśli faktycznie będzie top2, gdy to się już skończy, to będzie fajnie... i tak w przypadku innych fraz też.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 przed zawirowaniami była top2? całe top lata, czy tylko Twoja? zero SWLi, rumaków, tylko taka bliżej łajtowa niż srajtowa robota? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Fraza to: blackmagic design , brak rumaków, srape'ów, SWL-i , generalnie prywatne katalogi, blogi. Przeglądarki nie zapamiętują danych. Nie wiem jak jeszcze pozycje dla innych fraz, bo po prostu nie mam siły i nerwów tego sprawdzać, jeszcze trochę poczekam, ale obserwuję po prostu zjawisko ciągłej huśtawki jeszcze... Przed zawirowaniami to była jakoś na 33-35 pozycji i tak trzymała się dzień w dzień. Odkąd zaczęły się te skoki (ja też zmieniłem nieco tytuł akurat w pierwszy dzień skoków), a dzisiaj kiedy zaindeksowało stronę z nowym tytułem jest w sumie niby top2, ale czasami i top50. Przy wersji top2 mam: - 4 strony normalne (w tym moja) - 2 filmiki - wikipedie (zaliczam ją jako bardziej premiowaną w Google) Przy wersji top50-55 mam: - 4 strony normalne (z tym, że tutaj wskakuje inna zamiast mojej) - 2 filmiki - wikipedie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 proszę usunąć ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyred Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Proszę usunąć tamten post ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 No prawdę mówiąć u mnie największe cuda przy domanach bardzo ostrożnie linkowanych, na znaczną ilość haseł, na większą ilość podstron i przede wszystkim... z "głową" :-) Ano cóż WHITE CHAT "rządzi" !!! Dodałeś link do strony osobiście żeby zmanipulować wyniki ? to już nie jest white hat, jak myślisz ? "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavense Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A na zagraniczych witrynach też wam mieszają? Bo z nimi to największy mam problem - skaczą jak oszalałe I to na niekorzyść raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cancer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A na zagraniczych witrynach też wam mieszają? Bo z nimi to największy mam problem - skaczą jak oszalałe I to na niekorzyść raczej Mam stronki na google.co.uk . Obserwuje ruchy w granicach 10 pozycji do góry i w dol. Ale od wczoraj mam wrażenie, ze wszystko zaczyna sie uspokajać. Best military dog tags in the world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A na zagraniczych witrynach też wam mieszają? Tak. https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.