Skocz do zawartości

Leki zamówić pocztą/kurierem a warunku temp. itp.

Elegant
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem komuś z moich bliskich kupić trochę witaminek i makroelementów na wzmocnienie :D przy okazji coś sobie. No i znalazłem korzystne ceny takich leków jeśli można je tak nazwać i na allegro i na ceneo - od tej samej apteki internetowej. Dostawa do wyboru pocztą albo kurierem, tylko jest jedno ale... mamy zimę, w zasadzie śniegu to jeszcze nie ma ani za bardzo mrozu ale mimo wszystko, leki nawet w paczce podczas takiego transportu przez pocztę czy kuriera raczej nie będą miały temperatury pokojowej. Toteż zastanawiam się w ogóle nad sensem takiego zakupu. Co o tym myślicie?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

spokojnie zamawiaj - 48h w temp. niższej parę stopni niż pokojowa nie zaszkodzi im.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja sprzedaję produkty, które można przechowywać TYLKO w temp od 5 do 28 stopni i jak temp są inne to pakuję w takie boxy ze styropianu. Wytrzymują do 48 h a tyle maksymalnie jedzie opóźniona paczka kurierem czy pocztą. Mam trochę jak byś chciał.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Robisz zakupy, czasem zostawiasz auto na parę godzin bo idziesz coś załatwić i też masz do czynienia z niską temperaturą ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Albo paczkomaty - towar nieraz całą noc przeleży...

Generalnie niskie temperatury szkodzą mniej, nawet konserwują. Problemem zwykle są wysokie temperatury późną wiosną i latem gdzie w nagrzanej kipie kuriera 50 st.C to nic niezwykłego. Blacha pięknie się nagrzewa, z auta piekarnik robi.