pandha Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie trzeba nic zglaszac wiec wygra ten kto udowodni iz jego domena jest pierwsza Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Moze fraza sex na google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Trochę mało tych nagród. Proponuje napisać ogłoszenie na WHT. Napewno znajdą się sponsorzy którzy zafundują kilka kont hostingowych lub jakieś domeny. Co do frazy pewnie będzie jakaś niższówka jak podejrzewam.. W każdym razie ja się pisze...O ile do 4 wytrzeźwieje po sylwestrze Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak wiadomo do konkursu zaproszeni są goście zza granicy, więc myślę, że mało prawdopodobne, aby było to jakaś fraza w języku polskim. Ale tak naprawdę nie ma co się nad tym rozwodzić, trzeba czekać do 4.01 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Panowie zaproponujcie iPad'a 2 :-) podobno w lutym ma wyjść Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 W trakcie dyskusji stwierdzilismy ze malo kogo interesuja nagrody typu konto hostingowe czy tez jakies domeny. Samo wygranie konkursu daje bardzo wiele - dzieki temu mozna pozyskac wielu klientow - co przeklada sie na wyniki finansowe - przemyslcie sobie to. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgadzam się z Marcinem, samą nagroda mogłoby być wspólny browar z organizatorami w Warszawie:) Podejrzewam, że koszt 1 miejsca będzie sporo wyższy niż IPad. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 fraza/frazy jest/są gotowa/gotowe Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Nagroda otrzyma osoba ktorej strona bedzie znajdowac sie na miejscu nr 1 dnia 04.04.2011 Fraza konkursowa zostanie ujawniona 04.01.2011 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 O której godzinie zostanie podana fraza/frazy i czy podana zostanie tu czy na stronie? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Właśnie podłączam się do pytania. O której zostaną podane frazy konkursowe ? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A Ja mam troszkę inne pytania, mianowicie czy na końcu będą jakieś statystyki kto jakie zajął miejsce ? Wiem, że jako "początkujący" nie mogę liczyć na podium ale chętnie bym się sprawdził. Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja fraza mnie zaciekawi to sam wezmę udział w konkursie O ile nie będzie to fraza związana z finansami. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A ja wezmę udział bez względu na frazę - może to być nawet d(|)pa biskupa, byle nie cenzura MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja fraza mnie zaciekawi to sam wezmę udział w konkursie ... Zaciekawi czy jak przypasuje do zaplecza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.